nooshi dadgostar

Nooshi Dadgostars oväntade bild med sambon Martin – och kända ikonen

Nooshi Dadgostars oväntade bild med sambon Martin – och kända ikonen.

FOTO: Instagram
Vänsterpartiets Nooshi Dadgostar delar inte gärna med sig av sitt privatliv.
Men på nationaldagen visade hon upp en bild på sig själv och sambon Martin Westerberg från Skansen – och en annan känd politiker dök oväntat upp mitt i bilden.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Politikerna: ”Det ska vara ute 2023”
0:35

Efter reklamen: Politikerna: ”Det ska vara ute 2023”

(0:35)

Slå på ljud

I oktober 2020 blev Mehrnoosh ”Nooshi” Dadgostar vald till Vänsterpartiets nya partiledare. 37-åringen växte upp i Perstorp, Klippan, Norrköping och på Hisingen, Göteborg, men bor numera i Gröndal i södra Stockholm tillsammans med sin sambo Martin Westergren, 44, och deras dotter Nadia, 3.

Partiledaren är ofta ganska hemlighetsfull när det kommer till sitt privatliv. Hon publicerar exempelvis inte speciellt många bilder på sin familj på sociala medier.

Martin Westergren och Nooshi Dadgostar har varit ett par i sex år.

Martin Westergren och Nooshi Dadgostar har varit ett par i sex år.

FOTO: Instagram

Pratade om förhållandet hos Malou von Sivers

Hon och sambon Martin var däremot inbjudna att samtala med Malou von Sivers, 70, i hennes talkshow Malou möter. Där fick hennes ”okände” partner Martin Westergren, universitetslektor vid Statsvetenskapliga institutionen på Stockholms universitet, lägga ut orden om förhållandet och hur det är att vara tillsammans med en ständigt upptagen toppolitiker.

Nooshi och Martin gästade Malou von Sivers i augusti.

Nooshi och Martin gästade Malou von Sivers i augusti.

FOTO: TV4

– Det är pressat. Vi har ju en dotter som är 3 år och vi har ett familjeliv. Så det är ju en speciell situation på många sätt. Det är klart, många människor försöker få saker att gå ihop med jobb och barn. Man försöker pussla. Men det kanske är lite extra pressat med ditt liv. Det är långa dagar och en offentlighet, säger han i programmet.

– Jag tycker att du är bra på att växla mellan olika aktiviteter. Du kan prata med statsministern i telefon och sen lägga på och fortsätta att göra geggamoja med toalettpapper och tandkräm, säger han också om sin sambo.

Han avslöjar också hur de två träffades.

– Det var på en fest. Vi har känt varandra sedan innan. Jag försökte under en lite längre tid att få dig på kroken och så lyckades jag till slut, säger han.

Paret firade Sveriges nationaldag på Skansen.

Paret firade Sveriges nationaldag på Skansen.

FOTO: Instagram

Före detta statsministern hamnade på bild

Han berättar också om parets första dejt, som Nooshi Dadgostar inte ens uppfattade var en riktig träff. De satt i riksdagen och pratade och hon trodde att Martin Westergren ville intervjua henne eller ”lobba” för en politisk sak.

Nyligen syntes paret fira Sveriges nationaldag den 6 juni. På Skansen firade de ”traditionsenligt” svenska flaggans dag.

Skinande sol och svenska flaggor”, skriver hon på Instagram.

Carl Bildt hamnade på bilden eftersom han satt på raden bakom.

Carl Bildt hamnade på bilden eftersom han satt på raden bakom.

FOTO: Instagram

I samma bild syns en ytterst känd svensk politiker mellan Nooshi Dadgostar och Martin Westergren. Den som satt bakom kärleksparet var nämligen ingen mindre än Carl Bildt, 73. Hallänningen var partiledare för Moderata samlingspartiet 1986-1999, Sveriges statsminister 1991-1994 samt utrikesminister 2006-2014 i regeringen Fredrik Reinfeldt.

FOTO: Instagram, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN