Niomis rejäla överraskning – trodde magsmärtorna var förstoppning

Niomi Thomas

Niomi var övertygad om att magsmärtorna berodde på förstoppning.
Då kom en rejäl överraskning.
– Jag var så chockad, säger hon.
0:31

Efter reklamen: Här är de vanligaste barnnamnen 2022

(0:31)

Slå på ljud

Niomi Thomas drabbades av akuta magsmärtor när hon skulle gå och lägga sig. Hon var övertygad om att det berodde på förstoppning och tog en smärtstillande tablett för att bli av med den obehagliga känslan.

När hon vaknade på morgonen var det med en skum känsla i kroppen. Smärtorna hade blivit värre och hon kunde inte för sin vildaste fantasi förstå vad de kroppsliga reaktionerna berodde på – tills de plötsligt försvann.

– Jag kände ett starkt behov av att krysta och efteråt kände jag mig lugn och tänkte ”Vad bra, smärtan är borta”. Då vänder jag mig om och utbrister ”Åh, herregud, jag har fött ett barn”. Jag var så chockad, det kändes inte verkligt, säger hon till The Sun.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Väldigt traumatiskt”

I efterhand går det kanske att beskriva det med vackra ord, men där och då var det en minst sagt traumatisk upplevelse. Hon minns att smärtan på natten hade varit så intensiv att hon drabbats av värmeslag och svettats enormt.

Hon hade aldrig känt sådan smärta. I ren desperation skickade hon ett sms till sin mamma och skrev att hon var rädd. Då var Niomi redan halvvägs in i förlossningen, utan någon som kunde höra henne skrika.

– Det var så klart väldigt traumatiskt och väldigt läskigt. Jag var så förvirrad över det som hände och hade aldrig någonsin känt en liknande smärta tidigare, säger hon.

Talia

Niomi hade ingen aning om att hon var gravid med dottern Talia.

Instagram
8-barnsmamman är gravid med sitt barnbarn – dotterns chock

Fanns inga gravidtecken

Efter förlossningen ringde hon sina föräldrar, som i sin tur ringde efter en ambulans. Tillsammans med nyfödda dottern Talia fördes hon till sjukhus, där hon låg inlagd i fem dagar. Båda mådde bra sett till omständigheterna.

Niomi säger att det inte fanns några tecken på att hon var gravid. Under graviditeten hade hon både haft mens och tagit p-piller. Dagen innan hade hon jobbat på som vanligt.

– Jag skulle vilja säga till alla andra kvinnor som upplever liknande saker att de inte är ensamma. Självklart är det tufft och jobbigt, men det finns alltid människor som upplever samma sak. Även om det är en chock och allting, så är det väldigt vackert i slutändan.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Om blickar kunde döda – 1-åringen fryser till is på glasgolvet

Se klippet här!

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!