Modellen Jenna beroende av plastikoperationer – har lagt 8 miljoner

En Playboy-modell erkänner att hon är ”beroende” av plastikoperationer.
Jenna Bentlyn har lagt 8 miljoner kronor på sina skönhetsoperationer.
– Jag vill ha stora bröst, djupa kurvor. Jag har gjort väldigt mycket jobb och kommer behöva underhålla det, säger hon till The Mirror.

Jenna Bentlyn, 31, har haft en lång modellkarriär. Hon har bott hemma hos den bortgångna Hugh Hefners, i ”Playboy mansion”. Hon har dessutom prytt Playboy-tidningens omslag.

Jenna Bentlyn hävdar nu att hon är beroende av plastikoperationer. Men den 31-åriga modellen hävdar bestämt att hon aldrig brytt sig om vad folk tycker om henne. Första gången hon la sig under kniven var hon blott 18 år gammal. Sen tog hennes modell-karriär rejäl fart.

Nu öppnar modellen Jenna Bentlyn upp sig för brittiska The Mirror om sitt ”beroende” av operationer. För tidningen berättar hon om sitt liv och motgångar samt hennes olika operationer.

”Det kändes som om jag skendränktes”

En av operationerna hon har gjort innebar att hon skulle lyfta sin näsa. Men efter operationen höll hon på att kvävas i sitt eget blod.

– Det värsta som hänt mig var efter mitt första näsoperation. Jag låg och sov när min stygn släppte.

– Jag vaknade med blod i hela munnen och halsen. Det kändes som om jag skendränktes. Jag kunde knappt andas, säger Jenna Bentlyn till The Mirror.

Det skulle däremot inte stoppa Jenna Betnlyn från att återigen operera sig. Hon har efter den dåliga näslyftet opererat sig hela 14 gånger till.

En vacker svan med BH-storleken 23DDD

32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

Modellen Jenna Bentlyn menar att behovet att lägga sig under kniven jämt och ständigt, kommer från att hon ser sitt liv som ”en ful ankunge”.

En ankunge som behövde hjälp för att bli en vacker svan, med BH-storleken 23DDD.

Jenna Brentlyn har inte enbart opererat brösten. Utan hon har återigen opererat näsan. Hon har också opererat sina läppar, vader och mage. Hon har gjort en så kallad ”Brazilian Butt Lift”, och ordnat katt-ögon, bland annat. Modellen tror att hon lagt omkring 2 miljoner kronor endast på botox.

– Trots alla operationer har jag inte haft några större problem, säger hon till The Mirror.

”Ser plastikoperationer som ren underhåll”

Modellen säger att operationerna givetvis tär på henne, men att hon känner sig tvungen att ständigt uppdatera sig själv.

– Efter 10 år inom branschen så måste jag se ut på ett särkilt sätt.

Jenna Bentlyn beskriver sig själv som en person som lätt blir beroende av saker. Hon erkänner att hon definitivt är beroende att lägga sig under kniven.

– Jag ser plastikoperationer som rent underhåll.

– För varje person som snackar skit om mig, så finns det tio andra som älskar plastik-looken, säger Jenna Bentlyn.

LÄS OCKSÅ: Gjorde slut med sexdockan – är nu förälskad i en askkopp

LÄS OCKSÅ: Vanligaste olyckorna vid sex – sexologen Suzann Larsdotters varning

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!