Michelle hittade sina biologiska föräldrar på Facebook

Michelle Cehn hittade sin biologiska mamma och pappa via Facebook.

Privat
Michelle Chen adopterades som liten bebis och växte upp i Kalifornien.
Men hon fortsatte alltid undra vem hennes biologiska mamma och pappa var.
Nu har hon hittat dem – genom Facebook.

Michelle Cehn föddes i New York 1986. Bara timmar efter födseln adopterades hon bort till Joel, nu 70, och Joan Cehn, 69, och hamnade i Kalifornien.

– Jag är så tacksam för dem. De gav mig en fantastisk barndom. Jag vet hur mycket de önskade ett barn och jag är glad att jag sattes upp för adoption så att vi kunde hitta varandra, säger Michelle.

I TÅRAR Stjärnans svåra sorg efter tragiska dödsfallet

Michelle Cehn växte upp som pappa Joel och mamma Joans enda barn. Hon kände sig älskad och omtyckt och beskriver sin uppväxt som kärleksfull och trygg.

Men att aldrig ha någon att spegla och känna igen sig i gjorde att hon kände saknad. Hon visste vad hennes mamma hette och det fanns ett foto av henne i Michelles adoptionspapper.

Ju äldre Michelle blev, ju mer gnagde känslan av att inte veta varifrån hon kom. Hon började söka i olika grupper på Facebook som samlar människor som letar efter anhöriga och släktingar.

Michelle Cehn har i dag en liten son med sin man.

Michelle Cehn har i dag en liten son tillsammans med sin man.

Privat

Skickade meddelande till kvinnan

En kväll 2009 när hon hängde på Facebook ramlade hon på en profil som fick henne att haja till. Namnet stämde in. Hon påminde väldigt mycket om kvinnan på kortet.

– Jag gick på min magkänsla som sade att det vara hon och skickade ett meddelande, berättar Michelle.

Diane, nu 54 år, svarade. Dagen efter pratade de jättelänge i telefon. När Diane blev gravid var hon bara 23 år och kände att hon inte var redo att ta hand om ett barn.

Michelle Cehn bokade en flygbiljett och veckan efter träffades mor och dotter.

I ett Youtubeklipp berättar Michelle Cehn om det mötet.

– Det mötet var helt fantastiskt vackert, det var första gången jag kunde se att jag delade likheter i utseende och personlighet med någon.

2009 träffade Michelle sin biologiska mamma för första gången.

2009 träffade Michelle sin biologiska mamma för första gången.

Privat

Men Michelles mamma visste ingenting om vem Michelles pappa var, hon hade inga bilder av honom och mindes inte hans namn längre.

Michelle bestämde sig för att fortsätta sökandet men det gick trögt, men 2017 tog hon hjälp av DNA-tekniken.

Hon pyntade en knapp tusenlapp och skickade in ett dna-test till en databas. Och för att öka chansen att hitta pappan skickade hon in ett DNA-prov till ytterligare några databaser som finns på marknaden. Men matchningarna Michelle fick var på långt håll, tredje- och fjärdekusiner.

Letade på Facebook efter sin pappa

Men till slut fick ett av företagen en träff på en person som troligen var biologisk kusin till Michelle Cehn.

Michelle sökte vidare på kusinens Facebook och bland vännerna hittade hon en man vid namn Greg Hicks.

– Jag tittade på hans profilbild och tvekade inte en sekund: det var min far!

När hon skickade ett meddelande till Greg, trodde han först att någon försökte lura honom. Men sedan han kollat upp Michelles mamma Diane på nätet, förstod han.

Far och dotter återförenas

En månad senare bokade Michelle Cehn en flygresa och när hon landade väntade Greg i ankomsthallen.

– Återigen, det var som en film, säger Michelle.

– Ni vet, där två springer mot varandra och sedan kramas.

Michelle Cehn arbetar professionellt med vegansk mat och hennes Instagram och Youtubekanal kretsar kring den gröna livsstilen. Hennes nyfunna biologiska pappa Greg visade sig vara en lika dedikerad vegan som dottern.

Det kom snabbt varandra nära och Michelle beskriver det som att hon aldrig hittat en sådan själsfrände. De samarbetade kring sina respektive företag och Greg förde vidare sin kunskap till Michelle.

Michelle Cehn fick en ännu större familj när hon hittade sin pappa Greg.

Inte nog med att Michelle hittat sin pappa. Hon har nu fått en extrafamilj med en halvbror, mostrar och fastrar och farföräldrar.

Privat
Greg och familjen Cehn firade även Thanksgiving tillsammans.

”Allt gick bra, tack vare pappa”, säger Michelle om den nervösa känslan inför Thanksgiving. Gregs positiva energi smittade av sig och lugnade dottern.

Privat

De firade thanksgiving tillsammans hos Michelle med adoptivföräldrarna Joel och Joan och pappa Greg. Michelle var nervös inför att hennes adoptivföräldrar och biologiska pappa skulle träffas för första gången, men allt flöt på fint. Mycket tack vare Gregs positiva energi som lugnade henne.

– Han är en sådan person som aldrig tänker och fokuserar på vad som kan gå fel, säger Michelle.

Men sagan blev kort.

”Är förkrossad”

Bara två år efter att Michelle och Greg hittat varandra avled Greg. Michelle var gravid med sitt första barn och det smärtade henne att Greg och barnet inte skulle få träffas.

”Jag är förkrossad. Jag har aldrig i mitt liv känt mig så djupt och själfullt förenad med en annan människa. Från månen och tillbaka, genom alla stjärnor och galaxer, kommer jag alltid älska dig”, skriver Michelle på Instagram.

Kärleken och bandet mellan Michelle Cehn och pappa Greg var starkt. Tråkigt nog gick Greg bort bara två år efter att de för första gången träffats.

Kärleken och bandet mellan Michelle Cehn och pappa Greg var starkt. Tråkigt nog gick Greg bort bara två år efter att de för första gången träffats.

Privat

LÄS OCKSÅ: Stjärnan var USA:s längste man – blev bara 38 år

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

FOTO: Privat

Senaste nytt