28-åriga Michaels vilda AW slutade i tragedi – fick hål i huvudet

28-åriga Michaels vilda AW slutade i tragedi – fick hål i huvudet

Foto: COLLECT
28-åriga Michael fick ett hål i sitt huvud – efter han deltagit på en jobbfest. Nu stämmer han sin chef på 2,5 miljoner kronor.
– Allt blev svart och jag vaknar upp fyra veckor efter, berättar Michael Brockie, enligt The Sun.
Rider rakt in på puben – flyger av hästen
0:24

Efter reklamen: Rider rakt in på puben – flyger av hästen

(0:24)

Slå på ljud

Michael Brockie, 28, jobbade på revisionsbyrån PWC, när hans chefer bestämde för att hålla en alkoholdrypande jobbfest. Alla anställda på 28-åringens avdelning skulle göra en så kallad ”pubrunda”.

Hela nio barer i brittiska Reading skulle besökas – och de anställda fick poäng på antalet öl som dracks. Med andra ord, en intensiv kväll i mångas ögon.

Men allt slutade i katastrof när 28-åriga Michael hamnade i koma.

I dag stämmer Michael Brockie sin arbetsgivare, eftersom han fick ett hål i huvudet efter den fartfyllda pubrundan. För sveda och verk vill 28-åringen ha 2,5 miljoner kronor.

Michael Brockie, 28 jobbade på revisionsbyrån PWC.

Ramlade under den fartfyllda kvällen

Enligt domstolsdokument var Michael såpass alkoholpåverkad att han inte har några minnen från klockan 22.00 och framåt under kvällen. Hans kollegor hade hittat honom senare på kvällen i gaturännan, med en allvarlig huvudskada efter ett fall.

– Både läkare och polis är överens om vad som skett. Jag ramlade och tog inte emot mig med händerna. Jag minns inget. Allt blev svart och jag vaknar upp fyra veckor efter, berättar Michael.

28-åringen kallas för ett ”gående mirakel”.

Foto: COLLECT

”Ett gående mirakel”

28-åringen fördes till sjukhus efter att han hittats. För att rädda den illa tilltygade Michael lades han under kniven. Operationskirurgerna var tvungna att plocka bort en bit av hans skalle för att kunna rädda hans liv. Hans läkare döpte honom till ”ett gående mirakel”.

Trots att han överlevde – så lider 28-åringen fortfarande av sina skador.

Så nu har han bestämt sig för att stämma sin arbetsgivare för att inte tagit han om sina anställda genom låtit honom delta i pubrundan.

Foto: COLLECT

FRÅN FÖRSTASIDAN