McDonalds-besökare ”traumatiserad” av fel hamburgare – lämnade henne i tårar

Hon lämnades traumatiserad efter händelsen.

Foto: TT
26-åriga Charlotte Sunshine lämnades traumatiserad efter en beställning på snabbmatskedjan McDonalds.
Anledningen? Hennes burgare innehöll nämligen kyckling,

Resturangjätten McDonalds lämnade en gäst full i tårar och helt traumatiserad efter en felbeställning. För första gången i sitt liv åt Charlotte Sunshine nämligen en hamburgare med en kyckling inuti. Beställningen hade blivit fel och misstaget upptäcktes inte förens det var försent – när hon huggit tänderna i kycklingen, skriver Manchester Evening News.

Det var 26-åriga Charlotte Sunshine's pojkvän Calum Donaghy som beställde henne en vegetarisk lyxmåltid från en av snabbmatskedjans restauranger i Corstorphine, Edinburgh. Hon fick beställningen från resturangjätten till sitt hem South Gyle, Skottland. Lycklig och hungrig började hon måltiden. Tyvärr slutade allt i gråt, illamående och ett rejält trauma Charlotte Sunshine.

McDonalds bad henne om ursäkt.

Geoffrey Robinson/REX

Hamburgaren var märkt som vegetarisk: Var gjord på kyckling

Precis efter hon hade tagit en tugga av den lyxiga hamburgaren hon trodde helt var baserad av växter upptäcktes det dråpliga misstaget.

Det quorn-liknande innehållet i hamburgaren visade sig vara inte alls vara gjord av planta – utan gjord på kyckling som lever på korn och annan växtbaserad föda.

För Charlotte Sunshine var upplevelsen traumatiskt. Hon svek nämligen sitt livslånga löfte om att aldrig äta några produkter gjort av levande varelser.

Charlotte Sunshine kände inte igen smaken av sin hamburgare. Hon började söka på internet vad hennes hamburgare egentligen skulle innehålla. Men när ingredienserna i hennes burgare inte stämde överens från vad den vegetariska lyxmåltiden egentligen skulle innehålla blev hon illamående och kräkfärdig.

Måltiden innehöll två chilifrukter, pestoröra och sallad. En innehållsdeklaration som stämde överens med restaurangens kyckling-burgare. Inte den vegetariska burgaren. Trots ingredienserna – och kycklingen – var burgaren märkt som vegetarisk. Till och med lådan som kom med beställningen bar namnet på restruangskjedjans vegetariska produkt.

26-åriga vegetarianen som aldrig ätit kött: Jag fick verkligen panik

BADHJÄLTEN 2-åring somnade i badet – nu hyllas brodern

– Så snart jag insåg vad det var, så frös jag och jag meddelade min pojkvän. Jag fick verkligen panik. Jag bad honom kontrollera om de hade bytt veggieburgeren, men när jag googlade det såg jag att de inte hade gjort det, skrev Charlotte Sunshine i en tweet som hon argt riktade mot McDonalds.

McDonalds ville ge henne pengar tillbaka – och bad om ursäkt för händelsen. Men för den traumatiserade Charlotte Sunshine räckte inte den globala matjättens vackra ord och ursäkter. Hon kände sig kränkt. Hennes åtagande att inte äta levande varelser borde anses som lika viktigt som människors religiösa matregler, menar den 26-årige vegetarianen.

Pojkvännen körde två timmar – fram och tillbaka för att trösta henne

Hon spenderade resten av kvällen med magknip och jämmer. Hennes pojkvän, Calum Donaghy, som befann sig två timmar bort från Charlotte Sunshine slängde sig i bilen och mötte upp henne – och körde sedan två timmar tillbaka hem tillsammans med den traumatiserade flickvännen.

Dagen efter mådde Charlotte Sunshine en smula bättre. Men hon kände sig fortfarande dålig efter händelsen. Hon menar att hon kunde ha svävat i livsfara.

– Det är livsfarligt. Om du felmärker mat kan någon som är allergisk också drabbas. Jag vet att kyckling inte är en vanlig allergi men eftersom jag aldrig hade ätit kött, så kan jag inte veta om jag är allergisk mot kyckling. Jag kunde ha hamnat på sjukhus

LÄS OCKSÅ: 2-åring kröp ner i badet och somnade – räddades av sin bror

LÄS OCKSÅ: Mamman är 45 år – ser ut att vara lika gammal som 24-åriga dottern

Foto: Instagram, Christine Olsson/TT, Christine Olsson/TT

Senaste nytt