Martina Big har ny dröm: ”Ska pumpa brösten tills de är som Titanic”

Kontroversiella modellen Martina Big.

FOTO: Martina Big
Martina Big, 32, har en enorm dröm.
Den tyska flygvärdinnan vill ha störst bröst av alla.
– Vi har diskuterat amning och om det är säkert för mig att bli gravid, säger hon i ”This Morning”.

Martina Big, 32, är en kvinna som ofta väcker starka reaktioner. Hon är från Tyskland och jobbade tidigare som flygvärdinna.

Flera gånger har hon lagt sig under kniven i sin strävan efter att skaffa sig världens största bröst.

På Facebook skrev hon tidigare i vår om sin dröm och resa mot stor byst. Hon är naturligt en 70D och la upp en bild på sig själv i sin gamla bikini, som hon kunde ha före sina många många operationer.

Martina Big påstår på sin egen hemsida att hon har Europas största bröst, men hon är inte nöjd. Ju större desto bättre, verkar devisen hon lever efter lyda.

CHOCK Tvillingarna har lagt över 1,7 miljoner på operationer

”Ibland är jag förundrad över hur mycket mina bröst växt den senaste tiden. Men det är inte nog för mig! Jag vill pumpa mina bröst tills de är ännu större, större och större, ända tills de är lika stora som Titanic”, skriver kvinnan.

En kvinna påpekar att Titanic kanske är en dålig jämförelse med tanke på att fartyget sjönk under sin jungrufärd, men Martina Big låter sig inte nedslås av den kommentaren. Hon har många anhängare som tycker hon ska fortsätta – eftersom ”livet är för kort för små bröst”.

Martina Big innan hon bestämde sig för att få en mörkare hudton.

Martina Big innan hon började ta hormoner för att få mörkare hy.

FOTO: Martina Big

Men den vita kvinnan har kanske fått starkast reaktioner för sina uttalanden om att hon identifierar sig som en svart person, skriver Daily Mail. Martina Big har ätit stora mängder preparat för att få sin hy att bli mörkare. Hon stylear också sitt hår så att det ska se mer lockigt ut.

Kritiserats för injektionerna

Martina Big och hennes make Michael Eurwen har tidigare skapat rubriker och fått kritik när de berättade att de båda injicerar det syntetiska hormonpreparatet Melanotan för att få mörkare hy. De letar nu hus i Kenya och planerar att flytta dit inom kort.

Dessutom har Martina låtit döpa om sig till ett namn som betyder stor ängel på swahili.

Hon verkar också tro hennes gener på något sätt förändrats av alla hormoninjektioner och Martina Big lever i villfarelsen om att hon kommer föda mörkhyade barn. Hon påstår att läkare bekräftat detta för henne.

Martina Big och hennes man Michael Eurwen.

Martina Big och hennes man Michael Eurwen. De har varit tillsammans sedan Martina var 17 år.

FOTO: ITV

Programledaren skeptisk till Martina Bigs teori

När Martina Big gästade This Morning som sänds på brittiska tv-kanalen ITV ifrågasatte programledaren Holly Willoughby teorin om hudfärg. Både Martina och hennes make är trots allt vita.

Modellen stod på sig när Holly Willoughby skeptiskt frågade:

”Har läkare sagt att ditt barn kommer vara svart?”

– Ja, de sa att de kommer vara svarta. Vi har också diskuterat amning och om det är säkert för mig att bli gravid.

”Svårt att se att det är genetiskt möjligt”

Holly frågade vidare:

”Om barnet inte är svart, för jag har svårt att förstå hur det genetiskt skulle vara möjligt, skulle du ändå känna dig nära barnet om du födde ett vitt barn?

– Givetvis – det kommer vara en mix av mig och Michael. Men jag är ganska säker på att det kommer svart, möjligen lite ljusare.

Till brittiska The Sun sa modellen tidigare:

– Jag ser inte bara ut som en afrikansk kvinna, jag känner mig också som en afrikansk kvinna. Jag har tillbringat tid i Kenya och kände mig så hemma. Nu får jag inbjudningar från hela Afrika.

LÄS OCKSÅ: Stjärnan gifte sig med svenska modellen i smyg – ex-fruns ilska

LÄS OCKSÅ: Marie är beroende av att vara gravid – så många barn har hon

FOTO: Martina Big / Privat, ITV

Senaste nytt