Mammans sorg – fick reda på att hon var allergisk mot makens sperma

Kristen och Shaun

Kristen skulle överraska maken Shaun på födelsedagen.
Då drabbades hon av en allergisk chock och kollapsade.
– Jag visste inte ens att det var möjligt, säger hon.

Shaun fyllde år och hustrun Kristen tyckte att det var en dag som skulle firas riktigt ordentligt. Hon tog av sig kläderna och täckte sin kropp med ballonger, redo för en natt fylld av passion och romantik.

Tanken var att ge honom en romantisk present som han aldrig skulle glömma. Och det kommer han nog inte göra heller, för det slutade med att Kristen drabbades av en brinnande känsla i kroppen, som var allt annat än positiv, och fick svårt med andningen.

– Efter att jag gett honom en speciell födelsedagspresent, började min hals täppas igen och jag kände mig yr, säger Kristen i tv-programmet ”Sex Sent Me to ER”, enligt The Sun.

Kristen

Kristen skulle överraska maken Shaun på födelsedagen. Då fick hon en allergichock, kollapsade och fick åka akut till sjukhus.

TLC

Kristen kollapsade och slog i huvudet

Kristen säger att hon drabbades av flera allergichocker och en astmaattack som till slut gjorde att hon kollapsade och slog huvudet i golvet. Det var så allvarligt att den romantiska kvällen fick avbrytas och Kristen fick föras akut till sjukhus.

Övertygad om att det var latexen i ballongerna som orsakat allergichocken, trodde Kristen redan att läkarens analys var avgjord. Men det visade sig att ballongerna inte innehöll någon latex, utan var av nylon, och hon var inte latexintolerant.

Läkaren avfärdade ballongerna som potentiell gärningsman och började i stället undersöka om hon nyligen fått i sig något konstigt.

LEVER KVAR Kärleken tog döde Alex spermier – blev gravid

Spermachocken: ”Allergisk mot min make?”

När Kristen efter lite ytterligare undersökningar fick beskedet om att det förmodligen rörde sig om födelsedagsbarnet Shauns sperma trodde hon inte sina öron.

– Jag visste inte ens att det var möjligt. Hur kan jag vara allergisk mot min make? säger Kristen i programmet.

Läkaren förklarade att Kristen förmodligen utvecklat en ny allergi när hon var gravid och att den nya allergin är Shauns sperma. Det är inte vanligt, men kan förekomma.

– Under en graviditet är kvinnans immunsystem något nedsatt för att ge plats åt barnet som växer i magen. Under den här perioden kan man utveckla en ny typ av allergi och bli hyperkänslig för den saken, säger läkaren Carmela Yomtoubian i programmet.

Carmela Yomtoubian

Läkaren Carmela Yomtoubian förklarar att det går att utveckla nya allergier under en graviditet.

TLC

Läkarnas råd: Sluta med överraskningar

Ytterligare blodprover bekräftade att det var Shauns sperma som orsakat den svåra allergichocken.

Enligt Carmela Yomtoubian finns det flera saker man kan göra för att förhindra ytterligare allergichocker.

– Bland annat kan man använda en kondom som stoppar spermierna från att komma i kontakt med huden och skapa en allergisk reaktion.

– Ett annat alternativ är att bli gravida via IVF.

Kristen kommer nu följa läkarnas råd.

– Läkarna sa till mig att det inte kommer bli några fler speciella presenter för Shaun.

Shaun och Kristen

Shaun kommer inte längre få några speciella presenter av Kristen.

TLC

LÄS OCKSÅ: Mamman Stephenie blev gravid med ”Ebay-bebis” – köpte sperma online

LÄS OCKSÅ: Julie, 36, fick barn med maken Travis – 15 månader efter hans död

Foto: TLC

SENASTE NYTT!