Mammans bottenlösa sorg – fruktansvärda tragedin med små barnen

Sienna, Isaac och Jade Horton

En tv fick hela huset att börja brinna kraftigt.
Jade Horton gjorde allt för att rädda sina små barn.
”Röken var alldeles för kraftfull”, skriver hon.
0:38

Efter reklamen: Stor explosion i Ukraina – lämnar förödelse efter sig

(0:38)

Isaac, 3, befann sig i sitt sovrum på nedervåningen när en tv vid sängkanten började brinna. I ett sovrum på övervåningen låg storasystern Sienna, 7. De var chanslösa mot lågorna och den kraftiga röken som ökade för varje sekund.

”Jag kunde höra hur Sienna ropade på mig. Jag försökte öppna hennes dörr, men det gick inte. En massa rök kom ut från Siennas sovrum. Jag kunde inte heller ta mig till nedervåningen. Röken var alldeles för kraftfull”, skriver barnens mamma Jade Horton, enligt The Sun.

Desperat försökte hon ropa på hjälp. Under tiden gjorde hennes pojkvän vad han kunde för att komma fram till barnen. Hans arm började brinna när han kämpade mot lågorna som slukade huset.

Isaac och Sienna

Sienna, 7, och Isaac, 3, befann sig i sina sovrum när huset började brinna. ”Röken var alldeles för kraftfull”, skriver mamman Jade Horton.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pojkvännens kamp: ”Omöjligt att ta sig fram”

”Jag lyckades ta mig fram till Isaacs rum och hans rum brann och jag kunde inte se honom. Jag kunde höra hur Sienna skrek på övervåningen. Det var helt omöjligt att ta sig fram. Värmen och röken sköljde över mig”, har pojkvännen sagt i ett uttalande.

Husets brandvarnare var felplacerade och när de gav ifrån sig ett ljud hade elden redan spridit sig kraftigt. Enligt brandmannen Peter Jones var ett fönster på övervåningen och ytterdörren öppen, vilket gjorde att elden kunde sprida sig snabbare.

– Huset blev som en skorsten, säger han.

11-åringen räddade sina syskons liv efter fruktansvärda händelsen
Jade Horton

Mamman Jade Horton bröt båda benen när hon hoppade från övervåningen för att rädda sig själv från lågorna.

Facebook

Mammans ofattbara sorg: ”Gjorde allt”

Händelsen inträffade i staden St Neots, England, den 10 december 2020. Isaac och Sienna dog i branden. De hittades med svåra brännskador, men enligt obduktionen var det inandningen av all rök som dödade dem.

Mamman Jade Horton bröt båda benen när hon hoppade ut från ett fönster på övervåningen för att rädda sitt liv.

”Jag gjorde alltid allt för mina barn och kommer alltid älska dem villkorslöst. Att förlora båda sina barn är en hjärtekross som aldrig försvinner. Jag är stolt att få ha varit deras mamma”, skriver hon.

Isaac och Sienna

Isaac och Sienna dog i branden.

Facebook

LÄS OCKSÅ: 8-åringen avslöjade mammans otrohet – då brände hon honom

LÄS OCKSÅ: Drottning Elizabeths vägran efter vidriga anklagelserna

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!