Mamman rasande – maken lämnade henne för en 16-åring

Pappan lämnade barnet – mammans ord

En mamma publicerade ett inlägg på Facebook där hon skrev att pappan till hennes nyfödda barn lämnat dem för en 16-åring.
Nu får hon hård kritik på forumet Reddit.
”Det är så frustrerande”, skriver en person.

En nybliven mamma var inte helt nöjd med att pojkvännen lämnade henne och den nyfödda bebisen strax efter födseln.

I ett inlägg på Facebook publicerade mamman en bild på den nyfödda ungen, som var iklädd en tröja med texten:

”Grattis på fars dag till min pappa som lämnade mig för en 16-åring”, står det på tröjan.

Mammans kommentar: ”Du förtjänar det”

Inlägget kompletterades med en ironisk text, där mammans ilska lös tydligt lös igenom.

”Bara ett litet snabbt meddelande till mitt barns pappa. Grattis på fars dag, hoppas du får en fantastisk dag. Du förtjänar det mer än någon annan”, skriver mamman på Facebook.

Som så mycket annat på internet har inlägget fått stor spridning. Bland annat har forumet Reddit snappat upp bilden och återpublicerat den på sin plattform.

Bebis

En mamma publicerade en bild på sin nyfödda son. På sonens tröja stod ett meddelande riktat till barnets pappa: ”Grattis på fars dag till min pappa som lämnade mig för en 16-åring”.

Reddit

Hårda kritiken efter bilden på barnet: ”Frustrerande”

Av kommentarerna att döma verkar de flesta vara besvikna på mamman och tycker att hon utnyttjar sin bebis för att uttrycka sin ilska mot pappan.

”Det är så frustrerande att det finns folk som tror att det är okej att vädra sitt smutsiga privatliv offentligt bara för att ge igen på någon annan. Det värsta är att det ofta är fruktansvärt privata grejer som de tar upp”, skriver en person och fortsätter:

”Och utnyttja inte barnet, för det har inget med det här att göra, och nu kommer bilden finnas kvar på internet för alltid. Tack gode gud för att jag är gammal nog för att aldrig fått några bilder på mig som barn publicerade på nätet av mina föräldrar”.

Mammans facebookinlägg

Mamman publicerade ett inlägg på Facebook som fick stor spridning på forumet Reddit. Meddelandet var riktat till ex-pojkvännen och nyfödda barnets pappa.

Reddit

”Jag vill bara krama ungen”

Andra fasar hur internet kommer se ut om tio år, ifall den här typen av inlägg fortsätter att publiceras.

”Jag tycker så synd om den stackars bebisen. De behöver inte den här typen av negativitet i deras liv. Självklart förstår de inte vad som pågår men jag kan bara tänka mig vilken typ av mamma som skulle göra något sånt här”, skriver en person.

”Jag vill bara krama ungen. Den bebisen behöver kramar”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

Foto: Reddit

Senaste nytt