Mamman Nanis beslut: Därför tar jag med mig sonen på strippklubb

Mamma Nani på Tiktok

Småbarnsmamman Nani brukar ta med sig sonen till jobbet.
Nu har hon blivit viral på Tiktok då det visat sig att hon jobbar på en strippklubb.
”Det här är inte en plats för ett barn”, skriver en person.

Ibland går det inte få ihop schemat riktigt och barnen måste följa med på jobbet. Småbarnsmamman Nani har ibland det problemet.

I en video på Tiktok, under användarnamnet @whatsuarez, berättar mamman att hon driver en strippklubb och att sonen ibland får följa med, något som han enligt henne älskar.

I ett av klippen kan man se den lilla ungen vandra runt i lokalen och bli hårt uppvaktad av personalen. Man får även se när han står bakom baren och hjälper till med det administrativa arbetet.

När folk blir kränkta för att din son är en strippklubbs-bebis, men han älskar det och får kärlek, skriver Nani till klippet.

Sonen

Småbarnsmamman Nani berättar i ett Tiktok-klipp att hon äger en strippklubb och att sonen ofta får följa med på jobbet.

Tiktok

Hårda kritiken: ”Det här är faktiskt sjukt”

Klippet har setts över en miljon gånger och har fått blandade reaktioner. Många tycker att en strippklubb inte är en passande arbetsplats för ett litet barn.

”Det här är faktiskt sjukt. Det här är inte en plats för ett barn. Du dansar på en stång framför honom, det finns saker som barn inte borde se”, skriver en person, enligt The Sun.

”Den sorgsnaste generation Z-skiten någonsin”, skriver en annan.

Sonen

Nani säger att sonen får mycket uppmärksamhet. Trots det har hon fått hård kritik. ”Det här är faktiskt sjukt", skriver en person på Tiktok.

Tiktok

Mammans avslöjande – reglerna som gäller

Nani har upplevt att kritiken varit så intensiv, att hon känt sig tvungen att ha en frågestund med följarna.

Bland annat förklarar hon att hon inte längre jobbar som en dansare, att hon slutade när hon var gravid i fyra månaden och att hon i dag är ansvarig för klubben.

Hon avslöjar även att sonen inte får vara inne i lokalerna när gästerna är där och alkohol serveras. Han får även inte stanna hela nätter och när han väl är på plats har hon och personalen koll på honom.

Sonen

Nani säger bland annat att sonen får se när personalen tränar. Däremot får aldrig vara där när det serveras alkohol och gäster är på plats.

Tiktok

Hyllningen: ”Han kommer förstå”

De virala klippen har inte bara mötts av kritik. Flera hyllar även mamma Nanis beslut och tycker det är bra att hon tar med sitt barn på jobbet.

”Han får växa upp runt ett gäng självsäkra kvinnor, jag är säker att du uppfostrar den bästa pojken”, skriver en person.

”Han kommer förstå hur man respekterar en kvinna, hur man respekterar deras gränser, deras kroppar och vara väldigt kärleksfull. Bra jobbat mamman”, skriver en tredje.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@whatsuarez/video/7010860226828078341?_d=&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6958708459820697093

LÄS OCKSÅ: Förväxlades på BB – hittade sina föräldrar 38 år senare

LÄS OCKSÅ: Stängdes av från Facebook – då skapar Trump egen plattform

Foto: Tiktok

Senaste nytt