32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

FOTO: PRIVAT
Sexbarnsmamman Jolene Mckee, 32, har fått triss i par.
Tre gånger om har hon och maken blivit gravida med tvillingpar.
– Det är det enda vi känner till, säger hon.

Jolene Mckee, 32, bor i Brooklyn, New York, med sina man Andrew Mckee, 33. För tre månader sendan blev de föräldrar för tredje gången till tvillingarna Aiden och Jaiden.

Det har blivit triss i par för Jolene Mckee och maken Andre. Sedan tidigare har paret tvillingsystrarna Peyton och Paige, 5, och tvillingarna Abigail och Andrew, 3.

Alla barnen är tvåäggstvillingar, alltså inte mer lika än syskon.

KRAMGO Bebisen räddades av sin tre gånger så stora tvilling

Jolene säger att hon aldrig visualiserat att hon skulle ha en stor familj med många barn. Hon tänkte sig ett eller kanske två stycken. Att det blev desto fler var mer en lycklig slump, berättar hon för Daily Mail.

Bilden visar Andrew och Jolene Mckee med sina yngsta tvillingar.

Tvillingpojkarna Aiden och Jaiden föddes i somras.

FOTO: PRIVAT

Fick missfall

Innan hon blev gravid med de äldsta tvillingarna fick hon och Andrew missfall. Tre månader senare var hon gravid på nytt. Missfallet fick henne att oroa sig för hur det skulle gå och hon bävade inför ultraljudet eftersom hon var rädd att få dåliga nyheter av läkarna.

– Jag hade panik hela tiden eftersom det tog så lång tid och de kallade in en annan anställd i rummet. Sen sa de att jag väntade tvillingar. Jag kunde inte tro på det, det var underbart.

När Jolene och Andrew Mckee blev gravida för tredje gången var de helt säkra på att de endast väntade ett barn. Men det visade sig att makarna hade fel.

De tre tvillingparen.

Mamman erkänner att det ibland kan vara tufft att få ihop vardagen.

FOTO: PRIVAT

Mamman: Läkaren hade aldrig varit med om något liknande

De blev lika delar förbluffade som lyckliga när läkaren på ultraljudet sa att det var tvillingar igen. Och doktorn var lika häpen som de.

– Han sa att han under sina 25 år som läkare aldrig träffat en kvinna som fått tre par tvillingar, berättar den lyckliga mamman.

Hon har haft fina graviditeter och alltid mått bra men säger trots det att det är en gåva att kunna få många barn men bara behöva var gravid tre gånger. Hon är också lycklig över att nu ha lika många flickor som pojkar.

Bilden visar Jolene och maken Andrew Mckee.

Jolene och Andrew Mckee fick missfall innan de äldsta tvillingparet föddes.

FOTO: PRIVAT

”Tvillingar är det enda vi känner till”

Mamman berättar att många blir fascinerad av sexbarnsfamiljen och att hon och maken har så många barn fast det är så pass unga.

Det är en utmaning att ha två tvillingpar i småbarnsåldern hemma, erkänner mamman.

– Samtidigt är tvillingar det enda vi känner till och det blir lättare och lättare för varje par. Vi vet hur vi ska göra.

LÄS OCKSÅ: Prinsessans skräck inför ex-maken – rädd att barnen kidnappas

LÄS OCKSÅ: Ebba Anderssons ilska – bråket som splittrar skidtjejerna

FOTO: Privat / Jolene Mckee

SENASTE NYTT!