Mamman födde jättebebisen Ryder – elaka anklagelserna efter succén

12 mar, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Chelsea Meredith och sonen Ryder
Fem månader gamla Ryder är så stor att han måste ha blöjor anpassade för 1,5 år gamla barn.
Nu gör han succé på Tiktok i ett klipp som setts över 22 miljoner gånger.
– Vi kunde inte i vår vildaste fantasi tro att så många personer skulle se klippet, säger mamma Chelsea.
Annons
Hannah vägde 325g – kan vara det minsta barnet på 20 år
Hannah vägde 325g – kan vara det minsta barnet på 20 år

Ant Goodwin, 39, och Chelsea Meredith, 29, kunde inte tro sina ögon när klippet på sonen Ryder gjorde succé på Tiktok. De kunde heller inte tro sina ögon när flera började skriva elaka saker och anklaga dem för att ljuga om sonens massiva vikt.

Ryder, som är fem månader gammal och väger 12 kilo, har relativt små föräldrar. Chelsea är 163 centimeter och Ant 165 centimeter lång, men de har ändå lyckats få en son som växt i en rasande fart.

– Några har anklagat oss för att använda ett filter som får honom att se större ut, men han är bara en väldigt stor bebis och hans pappa är inte speciellt lång så därför ser han ovanligt stor ut i klippet, säger Chelsea till Wales Online.

Ryder
Ryder är fem månader gammal och är 68,5 centimeter lång och väger 12 kilo. ”Det är dyrt att köpa kläder till honom”, säger mamman Chelsea Meredith.

Måste ha blöjor för 1,5-åringar

Chelsea och Ant har två barn sedan tidigare. När hon blev gravid med Ryder hade de försökt skaffa ett tredje ett tag. Likt sina tidigare graviditeter hade Chelsea en mage av storleken större, men det fanns inga andra tecken på att sonen skulle bli en jättebebis.

Annons

– Det är dyrt att köpa kläder till honom och vi behöver fylla på en helt ny garderob var tredje eller fjärde vecka.

Ryder föddes 28 september förra året och vägde vid födseln 4,4 kilo. Att han fem månader senare skulle väga 12 kilo, vara 68,5 centimeter lång och ha blöjor anpassade för 1,5 år gamla barn var inget de trodde.

– När vi låter familjemedlemmar hålla honom så blir de alltid överraskade hur tung han är. De blir förvånade över hur mycket styrka som krävs för att hålla uppe honom, säger Chelsea.

Chelsea Meredith
Chelsea Meredith, 29, säger att det krävs mycket styrka för att orka hålla uppe Ryder.

Chelsea om succén på Tiktok: ”Chockade”

Tiktok-klippet har i dag över 22 miljoner visningar och närmare fyra miljoner likes. I kommentarsfältet har flera gjort sig lustiga över Ryders massiva storlek.

Annons

”Det där är ingen bebis, det där är en fullvuxen man med lån, två barn och ett framgångsrikt företag! Väldigt söt!” skriver en person.

Chelsea Meredith trodde aldrig att klippet skulle få ett så stort genomslag. Och även om det kommit en del elaka kommentarer, har de flesta varit av snällare karaktär.

– Vi blev både chockade och överväldigade, vi kunde inte i vår vildaste fantasi tro att så många personer skulle se klippet. De snälla kommentarerna var fantastiska att läsa och de elaka tar vi med en nypa salt. Man kan inte göra alla nöjda.

Ryder
Ryder har blivit viral på Tiktok. Klippet har i dag setts över 22 miljoner gånger och fått 4 miljoner likes.

Foto: Tiktok, SWNS

Annons
Annons