TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Mamman berättar: Min styvmamman försökte ge bort min ofödda dotter

14 jul, 2021 
Mamman berättar: Min styvmamman försökte ge bort min ofödda dotter
Deseree Roses styvmor är inte riktigt som andra styvmödrar.
I ett klipp på TikTok som nu sprids berättar Deseree att styvmodern försökte adoptera bort hennes ofödda barn till ett annat par – helt utan Deserees vetskap.
– Hon är väldigt kontrollerande. Jag vet inte vad jag ska säga, jag pratar inte alls med henne längre, säger hon i klippet.
Annons
Fu återförenas med pappa Luo 58 år efter kidnappningen – se känslosamma videonBrand logo
Fu återförenas med pappa Luo 58 år efter kidnappningen – se känslosamma videon

Amerikanska Deseree Rose gör succé på TikTok med sitt minst sagt speciella klipp som nu sprids och har setts av över fyra miljoner människor.

I videon berättar hon om en incident med sin styvmor. Hon påstår att när hon som 20-åring var gravid så försökte hennes styvmor adoptera bort hennes dotter som låg i magen – till ett annat par.

Främlingens ord förbryllade

Enligt Deseree fick hon reda på allt när hon som höggravid besökte en galleria och en främling plötsligt kom fram.

Hon berättar i TikTok-videon att den främmande kvinnan frågade henne om hon var Deseree Rose.

– Främlingen sa till mig, ´vi har inte blivit formellt introducerade för varandra, men jag heter Wendy och det är mitt barnbarn som ligger i din mage´, säger Deseree i videon.

Deseree Rose återberättar historien på TikTok om hur en främling kom fram och sa att hon skulle adoptera hennes ofödda barn, till Deseree Roses stora förvåning.

Hon blev helt förbryllad av kvinnans ord och frågade om hon var släkt med hennes pojkvän på något sätt.

Annons

– Kvinnan svarade att ´nej, jag är Scotts mamma. Du vet, Scott och Jerry, paret som ska adoptera ditt barn, berättar Deseree att kvinnan svarade.

Deseree Rose berättar om händelsen i ett klipp som blivit viralt på TikTok. Tusentals användare har kommenterat och frågat hur det hela var möjligt.

Hade lovat bort dottern

Enligt Deseree så visade det sig att hennes egna styvmamma var Wendys frisör och styvmamman hade sagt till Wendy att Scott och Jerry kunde få adoptera Deserees dottern när hon hade fötts – helt utan Deserees vetskap.

– Jag har aldrig sagt till henne att jag vill adoptera bort mitt barn. Tvärt om, jag sa till henne att jag inte ville adoptera bort mitt barn, säger hon och fortsätter:

– Hon är väldigt kontrollerande. Jag vet inte vad jag ska säga, jag pratar inte alls med henne längre.

FOTO: TikTok

Annons