tragiska livsöden

Mamman Angie, 41, lekte med sina barn – då förändrades hennes liv

Angie, 41, lekte i snön med barnen – fick amputera benet efter olyckan.

FOTO: Instagram
Hon gick ut i snön för att leka med sina barn.
Angie, 41, kunde aldrig förutse det som skulle komma att hända sen.
– Jag tänkte att jag aldrig skulle kunna leva ett normalt liv, säger hon till The Sun.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Teresa utseendeförvandling – gick ner 180 kilo
0:37

Efter reklamen: Teresa utseendeförvandling – gick ner 180 kilo

(0:37)

Slå på ljud

Olyckan skedde 2015. Medan hon var ute i snön och skojade med sina ungar ramlade Angie Fowler, då 34, och bröt sin vänstra vrist. Hon kördes omgående till sjukhuset. Den FedEx-anställda fembarnsmamman fick genomgå flertalet operationer för att få bukt med problemet.

Men det löste sig tragiskt nog aldrig. Hennes vrist förblev instabil och hon kunde inte gå. Som lök på laxen fick hon också en köttätande bakterie i benet som ett resultat av en infektion under en av operationerna. Hon fick höra av läkarna att de skulle behöva amputera hennes ben. Under de efterföljande två åren tillbringade hon nästan mer tid på sjukhuset än i hemmet.

– De sa att om de inte amputerade benet en bit under knät så skulle jag knappt överleva helgen. Jag var nästan två år på sjukhuset och kämpade mot infektionen, dessutom hade jag 46 olika kirurgiska ingrepp på mitt ben, säger hon till The Sun.

Angie hade nyligen amputerat benet på den här bilden. I början ville hon inte använda sin protes.

Angie hade nyligen amputerat benet på den här bilden. I början ville hon inte använda sin protes.

FOTO: Instagram

Hade mentala problem på sjukhuset

Hennes största oro genom hela den här tiden var: ”Hur ska jag kunna lyfta upp mina barn igen?”.

– Om de gjorde illa sig eller ville bli burna så var jag tvungen att sätta mig ner och få någon annan att bära dem till mig, säger hon och berättar mer om den tuffa tiden:

Angie med maken John och sonen Jase. Hon har sin iWalk med sig, den krycka som hon oftast använder.

Angie med maken John och sonen Jase. Hon har sin iWalk med sig, den krycka som hon oftast använder.

FOTO: Instagram

– Efter att de tog bort mitt ben fick jag vara själv en rätt lång period på sjukhuset. Min partner John fick vara hemma med barnen eftersom vi bodde en timme bort. Jag var väldigt isolerad och hade det tufft med mitt psykiska mående. Jag var deprimerad i ett par månader och tänkte att jag aldrig skulle kunna leva ett normalt liv. Jag ville kunna träna, springa och leka med mina barn.

Blev gravid igen – trots läkarnas dom

Angie fick en benprotes, men hon använde den sällan i början för att hon hatade den och tyckte den var krånglig. I stället hoppade hon fram på kryckor. Hon kände att livet var över. Men efter att hennes fyra barn Presley, 20, Reese, 18, Tylar, 11, och Jase, 9 peppat henne fick hon motivation att ta tag i sitt liv – om inte för hennes skull så för deras.

I nuläget är det inga problem för Angie att gå runt med sonen Cooper på armen.

I nuläget är det inga problem för Angie att gå runt med sonen Cooper på armen.

FOTO: Instagram

Trots att läkarna sagt att hon inte skulle kunna få fler barn blev hon gravid för femte gången 2020. Sonen Cooper, 2, är den som håller henne aktiv nu. Han vill alltid att hon jagar honom, för han vet att mamman har svårt att komma ikapp. Hon säger också att hon känner att hon missat så mycket av sina barns uppväxt att hon vill vara med dem varje sekund nu.

– Varje gång de frågar om jag kan fixa någonting eller vill att jag ska sitta och leka med dem så gör jag det. Jag är så tacksam att jag är här nu och vill inte ta någonting för givet. Det är galet, rörigt och kaotiskt, men jag vill inte ändra någonting, säger Angie.

FOTO: Instagram/@amputeeangie

FRÅN FÖRSTASIDAN