Mamman Angel brändes svårt när hon räddade sina barn från branden

Angel Fiorini med familj

Angel Fiorini lyckades få ut två av sina barn från det brinnande huset.
Men kvar fanns dottern Gianna.
Då kastade hon sig in bland lågorna igen.

Sex meter höga lågor sträckte sig mot himlen. Huset i delstaten Washington hade inte en chans mot den dansande hettan.

Angel Fiorini, 37, hade precis vaknat och upptäckte att hon var ovanligt varm samt hade svårt att andas. När hon öppnade sovrumsdörren möttes hon av en rök lika svart som natten i ett norrländskt vinterlandskap.

Desperat greppade hon tag i barnen Vinnie och Rosalie och sprang ut. Dottern Gianna var kvar i huset. Inifrån kunde man höra henne skrika ”mamma, mamma”.

Heroiska beslutet räddade livet på dottern

Angel visste att hon bara hade några sekunder på sig. Hon trotsade de helvetiska lågorna, sprang in i huset igen, la sig på mage och började ta sig fram på ett sätt som bara en sann militär kan göra.

Ögonen var stängda. Hon tog sig fram genom att ta på väggarna. Halva huset var förstört. Lyckligtvis var sovrummet Gianna befann sig i intakt och till slut nådde Angel fram till sin dotter.

– Jag tryckte ned henne på marken och drog henne under mig, ut ur rummet och längs med hallen till entrédörren. Det var kämpigt men jag ville skydda henne så mycket som möjligt, säger Angel Fiorini till The Mirror.

Angel Fiorini med familj

Angel Fiorini kastade sig in i det brinnande huset för att rädda livet på dottern Gianna, som befann sig i sovrummet. Hon lyckades men skadades svårt under den heroiska insatsen.

Facebook

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Fick tredje gradens brännskador

Angel minns hur hon tog tag i dörrhandtaget och kände hur skinnet på handen smälte. Både hon och dottern var svårt brännskadade. Innan hon hann öppna dörren så svimmade hon.

Hon och dottern räddades av en pensionerad brandman som hade sett branden. Både Angel och Gianna flögs till ett sjukhus i Seattle med obeskrivliga smärtor.

Angel Fiorini hade drabbats värst och 43 procent av kroppen hade fått tredje gradens brännskador.

I flera dagar vårdades hon och dottern på sjukhuset. Gianna hade klarat sig relativt bra, allt tack vare mammans räddningsstrategi.

Angel Fiorini

Angel Fiorini återvände sedan till det totalförstörda huset och ställde sig i en pose som bara en värdig superhjälte kan göra.

Facebook

”Det var så smärtsamt”

Angel tvingades genomgå tre hudtransplantationer och fick ta hud från låren.

– Det var så smärtsamt men jag var tvungen att gå igenom allt, annars hade jag inte återhämtat mig från mina brännskador.

Fem veckor senare fick hon komma hem. Hon fick mycket stöd från grannar, familj och vänner. Maken Aaron friade till henne strax efter och i dag är de lyckligt gifta.

– Det var en sån underbar överraskning. Jag tror att han ville gifta sig på grund av allt som vi varit med om.

– Jag kan inte fatta att vi äntligen är gifta!

Aaron och Angel

Maken Aaron friade till Angel strax efter olyckan. Hon var överlycklig. Här tittar man och hustru varandra i ögonen på ett sätt som bara ett äkta kärlekspar gör.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Brandmannen ryckte ut efter bilkrasch – hittade sin dotter död

LÄS OCKSÅ: Brandmannen hittade sin 7-åriga dotter Stella död i rasmassorna

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!