Mamma Mias plötsliga känga till dottern Frida Karlsson – efter succén

Mia Karlsson och Frida Karlsson

Längdskidstjärnan Frida Karlsson gjorde succé – i en helt annan gren.
Då sågas hon av mamma Mia Karlsson.
– Hon är säkert väldigt frustrerad, säger hon.
0:22

Efter reklamen: Rullskidor fungerar INTE på grus

(0:22)

Sverige hade höga förhoppningar på längdskidåkaren Frida Karlsson, 22, under OS i Kina. Tv-tittarna hoppades på ett medaljregn utan dess like, men i stället blev det kollapser i målfållan och förvirrade intervjuer.

– Jag mår inte bra. Jag har inget att åka med. Jag är helt slut. Jag har aldrig varit med om en sådan urladdning som senast och det tog hårt på mig, sa Frida Karlsson till Aftonbladet efter ett av loppen.

Frida Karlsson

Frida Karlsson, 22, hade det kämpigt under OS 2022.

EMMI KORHONEN

Tvingades isolera sig med mamma Mia

Det dröjde inte lång tid innan Frida Karlsson var ute i skidspåren igen. Då kom nästa bakslag. Det visade sig att pojkvännen William Poromaa drabbats av covid och att hon var smittad.

Tillsammans med sin mamma Mia Karlsson, som också är Frida Karlssons manager, låste hon sig i hemmet i Sollefteå. Totalt var de inlåsta i fyra dagar innan de vågade sig ut i det fria, vilket inte var helt lätt.

– Ja du, sätter du ihop två adhd-barn som oss så där så blir det ju mycket gjort. Vi är ju båda likadana, vi hade nog kunnat skriva sju böcker och lösa några världsproblem på den tiden, sa Frida Karlsson till Expressen.

Mia Karlsson och Frida Karlsson

Mia Karlsson och Frida Karlsson tvingades nyligen låsa in sig i hemmet i Sollefteå.

Ned Alley
Maja Dahlqvist rasar – efter intima bilden tillsammans med Putin

Oväntade succén inför alla

Nu är Frida Karlsson ute i skidspåren igen. Den här gången på ett litet annorlunda sätt. När både både längd- och skidskyttelandslaget befann sig i Bruksvallarna bestämde sig Frida Karlsson för att prova på bössan.

Som skidskytt gjorde hon succé. Hon bommade bara två gånger och kom före skidskyttestjärnan Hanna Öberg. Hon tog sig till final och hamnade till slut på en femteplats, vilket ändå får anses som en stabil insats.

Frida Karlsson och William Poromaa

Frida Karlsson med pojkvännen William Poromaa.

Patrik Österberg/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mamma Mias sågning: ”Väldigt frustrerad”

Mia Karlsson var dock inte lika imponerad över dotterns prestation och ansåg att det fanns delar att förbättra, trots att det var första gången som hon tävlade i skidskytte.

– Lite många missar gentemot de andra men det är inte så konstigt kanske. Hon är säkert väldigt frustrerad att hon behövde åka lite fler straffrundor än de andra, det tror jag säkert, säger Mia Karlsson till SVT Sport.

Mia Karlsson och Frida Karlsson

Mia Karlsson och Frida Karlsson.

Pontus Lundahl/TT

LÄS OCKSÅ: Frida Karlsson låste in sig med mamman – efter bilden

LÄS OCKSÅ: Frida Karlssons otäcka kollaps – skräckbilderna visar

Foto: EMMI KORHONEN, Ned Alley, Patrik Österberg/TT, Pontus Lundahl/TT

SENASTE NYTT!