Mamma Katies chock – övergivna barnet var sonens biologiska syster

Katie Paige, Hannah och Grayson

Katie Page drömde om nyköpt hus och barn.
På två veckor adopterade hon två barn – då gjorde hon en otrolig upptäckt.
”Vad hade hänt om hon hamnat hos en annan familj?”

Katie Page drömde sig bort och ville påbörja ett nytt kapitel i sitt liv. Hon packade väskorna och flyttade till ett nybyggt hus i Colorado, USA. Men även om drömmen på sätt och vis var uppfylld, fanns det något som saknades.

Efter ett mejl från sin pastor förstod hon direkt vad det handlade om: Katie Page ville ju ha ett barn. I mejlet frågade den troende mannen om hon ville ta hand om ett fosterbarn och Katie svarade med ett rungande ”ja”.

Totalt blev hon fostermamma till fyra barn, men med tiden kände Katie att hon ville blir förälder själv. När hon fick höra om en nyfödd pojke som behövde ett hem tvekade hon aldrig.

Därför tackade Katie ja till fler barn

Elva månader senare gick adoptionen igenom. Sonen, som fick namnet Grayson, hade äntligen fått en kärleksfull moder och de levde dagarna som om de vore de lyckligaste individerna på jorden.

Två veckor senare fick Katie ett till telefonsamtal och frågan om hon ville adoptera ytterligare ett barn. Den här gången tvekade hon lite, men efter ett samtal med Gud slutade det återigen med ett rungande ”ja”.

– Jag minns hur jag tio minuter efter samtalet ringde runt och sa till alla ”Jag vet att jag är galen, men Gud säger åt mig att säga 'ja' och ordet bara fortsatte att komma ut ur min mun”, har Katie tidigare sagt på sin youtubekanal, enligt Newsner.

Katie Paige

Katie Paige från Colorado har tidigare pratat om adoptionen av Grayson och Hannah i Good Morning America.

Youtube
19-åriga Melanie adopterade bort sin son – 33 år senare har de återförenats

Overkliga upptäckten – biologiska syskon

Katie Paige hade inom loppet av två veckor blivit ensamstående mamma till två små barn. När det andra barnet, dottern Hannah, anlände till hemmet i Colorado fick Katie en chock.

Runt Hannahs handled fanns ett armband med efternamnet på. Det var samma som Graysons. Katie började gräva i efternamnet och beställde ett DNA-test. Det visade sig att syskonen var biologiska syskon. De hade samma mamma, men inte samma pappa.

”Vad hade hänt om hon hamnat hos en annan familj? Då hade vi aldrig hittat varken hennes eller Graysons mamma. Då skulle de aldrig ha träffats! Jag kan inte fatta att det här miraklet har hänt”, skriver Katie Paige på sin blogg.

Hannah

Katie Paige adopterade dottern Hannah två veckor efter adoptionen av sonen Grayson. Då visade det sig att Grayson och Hannah hade samma biologiska mamma.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Det är ett mirakel”

Samma dag som Katie tackade ja till att bli tvåbarnsmamma kände hon sig frälst. Det var som att hon hade haft ett till samtal med Gud och att själen fått sig en rofylld skjuts.

”Min hjärna sa åt mig att säga 'nej' eftersom jag inte hade någon tanke på ett till barn, men något inom mig skrek 'JA'. Det är ett mirakel, något som bara händer en gång i livet. Kalla det vad du vill, men det är fantastiskt att mina barn fann varandra”, skriver hon vidare.

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

LÄS OCKSÅ: Justin klädde sig i balklänning – LinkedIn tog bort bild

Foto: Youtube, Instagram

SENASTE NYTT!