Mamma Ginas chock efter trillingbeskedet – unika detaljerna

Gina Dewdney med trillingarna Jimmy, Jensen och Jaxson

Gina Dewdney fick allt annat än en normal graviditet.
Efter trillingbeskedet fortsatte överraskningarna att avlösa varandra.
– Jag var så chockad, säger hon till Epoch Times.

Videon kunde inte hittas

Gina och Craig Dewdney från Liverpool skulle bli föräldrar och svävade på moln. Om nio månader skulle livet förändras drastiskt för det barnsugna paret.

Det var de medvetna om. Däremot kunde de inte i sin vildaste fantasi tro att ultraljudet i vecka 13 skulle visa att det låga flera barn i magen. Gina väntade trillingar.

– Jag trodde kanske att jag skulle få tvillingar, även om det faktiskt finns trillingar i min familj flera generationer tillbaka. Men jag trodde inte att det skulle hända mig, säger Gina Dewdney till Epoch Times.

Gina Dewdney

Gina Dewdney fick sig en rejäl överraskning när ultraljudet visade att hon väntade trillingar. Sen avlöste överraskningarna varandra.

Instagram

Konstiga överraskningen: ”Jag var så chockad”

Ultraljudet såg till att Gina hamnade i ett mållöst känslotillstånd och till en början så ifrågasatte hon sina ögons sanningshalt.

– Jag var så chockad. Ingen av oss kunde tro att det var tre huvuden som plötsligt dök upp på skärmen!

Men överraskningen stannade inte där. Två av barnen delade något så ovanligt som samma moderkaka och slogs om födan. Enligt Epoch Times händer det bara 1 på 200 000 000. Därför ansågs Ginas graviditet vara ”hög risk”.

Trodde hon skulle få döttrar – fick tre pojkar

Graviditeten beskriver hon som en berg-och-dalbana. Hon hade sömnsvårigheter, migrän och utmattningssymptom. Mitt i allt detta fick hon planera om.

Gina hade fått berättat för sig att hon skulle få två döttrar och en pojke, men det visade sig senare under graviditeten att det var tre identiska pojkar som låg i magen.

– Jag blev så ledsen. Jag hade vant mig vid tanken om två döttrar. Jag hade sett dem framför mig, hade gett dem namn, och sen fick jag höra att de inte fanns! Jag var tvungen att sörja förlusten.

Andra konstiga överraskningen under förlossningen

Lyckligtvis blev hon till slut lika kär i pojkarna. Hon födde sönerna Jimmy, Jensen, och Jaxson med kejsarsarsnitt två månader för tidigt. Även förlossningen blev ovanlig eftersom Jaxson låg kvar inne i fostersäcken när han föddes. Det händer bara 1 på 80 000.

Barnen fick stanna kvar på neonatalavdelningen i sex veckor. Men som så många andra historier slutade det här lyckligt och barnen mår idag strålande.

”De var alla så fina tillsammans! Det kändes fantastiskt att ha dem alla ihop! Kan inte fatta att alla dessa tre var inne i min mage för några veckor sedan”, skriver Gina på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Marrisha, 27, dog innan hon hann hålla sin nyfödda son

LÄS OCKSÅ: Danielle Kelley födde ”mirakelbebis” – dog tragiskt kort efter

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN