Mamma Christina: ”Jag har sex barn men fyra av dem är inte riktiga”

Christina

Christina har sex barn – men bara två är verkliga.
Nu berättar hon om den annorlunda familjekonstellationen.
– Blev ett sätt att klara av allting, säger hon.
Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor
0:36

Efter reklamen: Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor

(0:36)

Slå på ljud

Christina och maken Bill har en ovanlig familjekonstellation. De ser sig själva som föräldrar till sex barn, men bara två av dem är verkliga. Trots detta så byter de blöjor och matar barnen som om de vore spädbarn.

Noah, Chloe, Dax, och Clare är i själva verket dockor. De ser nästan exakt ut som riktiga bebisar. Även håret påminner så mycket om en bebis att det knappt går att se någon skillnad.

Christina valde att köpa dockorna eftersom hon älskade livet som nybliven mamma. När de två riktiga barnen började växa såg hon därför till att skaffa sig fyra nya oäkta. Fördelen var att hon då alltid kunde uppleva livet som nybliven mamma.

Christina och Bill med barnen

Christina och Bill med barnen. Spädbarnen på bilden är inte verkliga.

Youtube

Därför skaffade hon verklighetstrogna dockor

Bill var en aning skeptisk till Christina beslut, men har med tiden accepterat hennes önskemål. I dag kan han till och med tycka att det är lite gulligt att se hur Christina leker med ”barnen”.

Hon är fullt medveten om att barnen inte är äkta, men ser dem som en del av ett rollspel. Dockorna har även hjälpt Christina att komma över ett tidigare missfall och sin mammas bortgång.

– Jag är inte skapt för att kunna hantera en sån smärta och förlust. Så för mig blev dockorna ett sätt att klara av allting, säger Christina i Youtube-programmet Truly, enligt The Sun.

Noah, Chloe, Dax och Clare

Noah, Chloe, Dax och Clare ligger i sin spjälsäng.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Makens reaktion efter kejsarsnittet: ”Obehagligt”

Tillsammans med maken och parets två döttrar visar hon upp livet med dockorna på Youtube. På kanalen ger de bland annat tips och tricks på hur man uppfostrar nyföddliknande dockor.

I ett klipp får man dessutom se när Christina utför ett kejsarsnitt och bevittnar en dockfödsel. Hon klipper sönder en ballong, som ska illustrera en livmoder, och tar sedan ut dockan. En docka kan kosta så mycket som 100 000 kronor.

– Till en början tyckte jag det var lite obehagligt, om jag ska vara ärlig, men nu när jag får se bebisen så är det faktiskt rätt häftigt, sa maken Bill efteråt.

Påhittat kejsarsnitt

Det påhittade kejsarsnittet. Ur ballongen kommer en ny docka som visar sig vara en pojke.

Youtube

Foto: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN