Kaitlins make dog tragiskt – då blev hon ihop med hans bror

Kaitlin Norton med bröderna Rory och Aaron

Kaitlins make dog tragiskt i en överdos.
Då hittade hon istället kärleken – i hans bror.
Nu berättar paret om sitt förhållande.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matilda Eriksson berättar om när hon fick känslor för sin styvbror
0:51

Efter reklamen: Matilda Eriksson berättar om när hon fick känslor för sin styvbror

(0:51)

Slå på ljud

2016 drabbades mamman Kaitlin, 30, av en stor tragedi. Hennes make Aaron avled efter att han tagit en överdos. Paret hade under längre tid varit beroende av droger, men Kaitlin sökte hjälp och la in sig på rehab 2015. En vecka innan hon återigen var ute fick hon ett samtal. Ett samtal där hon fick reda på makens bortgång.

Stödet från döda makens bror utvecklades till kärlek

Kaitlins förhållande till Aaron var till en början kortvarigt, något som påverkades av att de båda hade ett drogberoende. Vilket gjorde att Aarons bror Rory hade svårt för för sin brors fru, Kaitlin.

Självklart var Kaitlin förkrossad över beskedet att hennes make hade gått bort. Efter den svåra bortgången hittade dock Kaitlin stöd i just Arons äldre bror Rory.

– Rory började komma och besöka mig och Camden (hennes son) på helgerna och det var ungefär så vi började närma oss varandra. Jag hade inte förväntat mig att hans röst skulle påminna så mycket som Aarons röst. Det var en stor tröst för mig, säger Katlin till Truly enligt The Sun.

Ett stöd som utvecklade sig till något Kaitlin inte var beredd på. Hon började under tiden efter sin makes död att falla för hans storebror. Något som även Rory gjorde.

– Vi var båda tveksamma till att låta vår relation bli känd för våra familjer. Vi ville inte att de skulle tro att vi inte brydde oss om Aaron, säger hon.

Är både styvfar och morbror till Kaitlins barn

Paret har nu varit ihop i närmare sju år och även två barn ihop. 5-åriga Preslee och 4-åriga Madilynn. Förutom sina gemensamma barn har de även två barn de är föräldrar till. 12-åriga Rory III som är Aarons son sedan innan han träffade Kaitlin, men också 9-åriga Camden som Aaron och Kaitlin hade ihop. Vilket innebär att Rory är både farbror och styvpappa till Camden.

Kaitlin berättar att hon fått utstå mycket hat på internet när hon har delat med sig av sitt liv på sociala medier och att människor skriver att deras familjesituation är äcklig och att det är fel på dom. Något som Rory säger att de inte bryr sig om och ger sin syn på situationen.

– Det hände något fruktansvärt både för mig och Kaitlin och vi fann tröst i varandra, så det negativa spelar ingen roll för oss, säger han.

FOTO: Privat

FRÅN FÖRSTASIDAN