Madeleine trodde hon hittat kärleken – då dök gravida flickvännen upp

07 jul, 2023 
AvStefan Johansson
Madeleine Jayes.
Om något låter för bra för att vara sant så är det oftast det.
Fråga bara Madeleine Jayes.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännen
Vakten saboterar frieriet – puttar bort flickvännen

Det kunde vara ett avsnitt av Cheaters, realityserien som gick på TV12, där otrogna män eller kvinnor avslöjades med byxorna nere. Men det är verklighet.

Det hela inträffar på East Midlands Airport i England i april när Madeleine Jayes, 22 år från Sheffield, landar med sin nya pojkvän och möts av hans höggravida flickvän och hennes rasande föräldrar.

I december svajpade Madeleine höger på Tinder och rätt in i ett getingbo av otrohet, lögner och svek.

– Det verkade så bra. Det lät så bra. Det lät nästan för bra för att var sant, säger Madeleine enligt Daily Mail.

”Det här har knäckt mig”

Madeleine skäms lite. Egentligen har hon inget att skämmas över. För hon gjorde inget fel. Men hon gick på den här mannens lögner.

– En sak har jag lärt mig. Om det låter för bra för att vara sant, är det inte det. Jag vet inte om jag någonsin kommer att lita på en man igen. Det här har knäckt mig, säger hon till tidningen.

Annons

Madeleine Jayes gick på magkänsla då i december 2022. Det som hände i hennes hjärta kändes så rätt, gick så fel.

– Först var jag lite så där…ja, du vet, dejta på Tinder. Men när vi började skicka meddelanden stämde allting. Vi hade samma syn på livet och kärleken. Efter en månad bestämde vi att vi skulle träffas, berättar hon.

Kärleken svepte i väg Madeleine och hon tänkte att det här kanske kunde vara helt rätt person, den stora kärleken.

Så avslöjades pojkvännens stora lögn

När han föreslog att de skulle åka till Spanien en vecka var hon på. Det blev en vecka där den varma solen lyste på deras kärlek. Det var så romantiskt. Sedan kom chocken. När de landade hemma i England i början av april exploderade sanningen i ansiktet på Madeleine.

När de kom ut i ankomsthallen möttes de av hans flickvän och hennes föräldrar. Hon var höggravid och bara veckor från att

– Han försökte slingra sig och sade att flickvännen och hennes föräldrar bara var galna. Jag stod där och lyssnade på världens drama. Det var helt sjukt, säger Madeleine.

Annons

Det kom fram att han skulle ha barn med den arga kvinnan på flygplatsen. Dessutom fick Madeleine reda på att han, som sade att han var 32, var 37 och att han hade en son sedan tidigare.

– Hela han var en lögn. Han messade mig och försökte förklara, men jag blockade honom. Han blåste mig. Det var inte första gången. Den höggravida flickvännen berättade att han varit otrogen med fyra andra tjejer.

FOTO: Facebook/Instagram

Annons