68-åriga Lyn May är GRAVID med 29-åriga pappan

Lyn May påstår sig vara gravid, vid 69-ås ålder.

Mexikanska skådespelerskan Lyn May ska vara gravid vid 68-års ålder. Hon avslöjar den glada nyheten på sin egen Instagram.
Pappan ska vara den 29-åriga artisten Markos D1.
”Jag är gravid i tredje månaden”, skriver Lyn May glatt.

En mexikanska skådespelerskan Lyn May, 68, är gravid, enligt ett inlägg på sin Instagram. Pappan ska vara den 29-åriga artisten Markos D1.

Filmstjärnan berättade om den glada nyheten i ett inlägg på sin Instagram, som har 163 000 följare. Hon delade med sig av en rad bilder på sig själv, med den 29-åriga artisten Markos D1.

”Jag är väldigt glad att kunna avslöja att jag är gravid i tredje månaden. Markos D1 (@markosd1official) är väldigt lycklig över att bli pappa”, skriver den mexikanska skådespelerskan i sitt inlägg

503 Service Unavailable

Markos D1, gick samtidigt ut på sin egen Instagram och berättade om nyheten. Ett par timmar efter att Lyn May berättade om nyheten laddade artisten upp en bild på dem tillsammans.

Träffades för första gången 2019

I inlägget skrev han ett kort meddelande: ”#2019”. Årtalet ska enligt uppgift vara när artisten och den 68-åriga skådespelerskan träffades för första gången. Deras relation ska ha inletts samma år.

Om Lyn May genomgår en lyckad graviditet, så lär hon hamna i historieböckerna. Om inget annat i Guinness World Record, vars rekord för världens äldsta naturliga mamma, den mexikanska skådespelerskan skulle slå med ett decennium.

CORONA WHO-chef: Anställd på labb kan ha blivit smittad av fladdermus

Världens äldsta mamma enligt Guinness World Record är i dag Dawn Brooke, som vid 59-års ålder fick ett barn 1997. Ett rekord Lyn May skulle med bekvämlighet slå, om barnet är tillkommet naturlig väg. Världens äldsta mamma via IVF, tros vara en indisk kvinna, som fick barn vid 74-års ålder.

Grävde upp sin makes lik – hade den i sängen

Lyn May, som egentligen heter Lilia Mendiola de Chi, var tidigare gift sedan 1989 med Antonio Chi-Xuo, tills hans död 2008. Samma år som sin första make dog gifte sig Lyn May med Guillermo Calderon Stell. I dag är Guillermo Calderon Stell 102 år gammal – men paret är inte längre gifta.

I en intervju med El Minuto Que Cambió Mi Destino (Minuten som fick mig att ändra åsikt), berättade hon hon sakande sin första make, Antonio Chi-Xuo, såpass djupt – att hon grävde upp hans grav och lik.

– Ja, jag grävde upp honom. Och han ligger alltid där bredvid mig i sängen. Jag och min mamma bråkar ofta om detta. Hon menar att jag inte låter honom vila. Vi bråkade varje dag för att jag inte lät mig glömma honom, berättar hon i intervjun.

Lyn May, 68 år gammal.

Carlos Tischler

Lyn May: Han var min partner i 25 år. Jag ville inte släppa honom

– Han var min partner i 25 år. Ett 25 årigt långt giftermål Jag ville inte släppa honom. Jag ville ha honom.

– Min mamma sa till mig varje kväll: ”Släpp honom. Låt honom gå vidare”. Jag svarade då att jag inte vill gå vidare. Men en dag lyckades hon övertala mig.

Markos D1 är en artist från Los Angeles. Han är både artist, entrepenör och modeel. I augusti blir han hela 30 år gammal. Runt om i hela Kalifornien äger han frisörsalonger, som även bär hans namn.

Enligt Marko D1s hemsida är han en mångsysslare av rang, men hans största fokus är på mode, smink och hårfrisyrer. Även om karriären som artist börjar ta fart, enligt hemsidan.

LÄS OCKSÅ: Vann miljoner på lotto – då sköt pojkvännen ihjäl Tiffani och dottern

LÄS OCKSÅ: Ebba fick svåra underlivssmärtor av sprutan – nu stängs läkaren av

Foto: Eyepix, INSTAGRAM