Luana Ribeira låg med makens bästa vän – nu har de barn ihop

Luana Ribeira och Al Meyer

Luana Ribeira fick känslor för maken James Cohens bäste vän.
Nu har de ett barn ihop.
– Jag säger inte att det alltid har varit lätt, säger hon.

Luana Ribeira, 40, och James Cohen, 39, hade varit gifta i åtta år när de bestämde sig för att gå skilda vägar. Sällskapet var fortfarande trivsamt så paret fattade det mogna beslutet att fortsätta relationen som vänner.

Eftersom de har döttrarna Seren, 12, och Electra, 11, tillsammans visste de också att det var viktigt att hålla ihop vänskapen för barnens skull.

Men som så många andra skilsmässor var den jobbig och Luana Ribeira kände ett behov av stöd. Hon vände sig till James Chohens bäste vän, Al Meyer, 36. Med Al skedde det motsatta, och vänskapen blev till kärlek.

Luana Ribeira

Luana Ribeira blev kär i maken James Chohens bäste vän Al Meyer när hon sökte tröst efter uppbrottet.

Facebook

Bäste vännens vågade samtal till James

I en intervju med Jam Press säger Luana att hon bokade en biljett till Portugal, bordade planet och flög som om det inte fanns någon morgondag till Al, som då hade sitt hem i Spaniens grannland.

– Det kändes så rätt med Al, det kändes inte alls konstigt när vi blev tillsammans, säger Luana till Jam Press, enligt The Sun.

Luana och James hade gjort slut, även om de juridiska dokumenten vittnade om att de rent formellt fortfarande var ett par. Därför kände Al att det vore snyggt att ringa bästa vännen James och säga att han var kär i hans fru.

– James och jag hade separerat vid tillfället. Al ringde honom för att se så han var okej med allt och han var hur lugn som helst.

Exklusivt
TRISS Axelina, 36, blev kär i Benny och Erik – lever ihop

Barnen överlyckliga efter mammans beslut: ”Ååh, berätta mer”

Barnen Seren och Electra verkade ta det hela med ro och tyckte det var roligt att mamma Luana träffat en ny.

– Jag minns att jag berättade för dem att jag hade en crush på Al och de bara "Ååh, berätta mer” – allt var bara så positivt.

Det slutade med att Luana flyttade in hos Al i Portugal. Barnen Seren och Electra anslöt och James hakade också på. Hela familjen bodde tillsammans i ett år i Portugal, innan Luana och Al tog flyttlasset till den irländska ön Anglesey.

– Jag säger inte att det alltid har varit lätt. Det tar ett tag att släppa någon, vilket är både svårt och smärtsamt, men vi klarade det. Vi har alltid fokuserat på framtiden och hur vi vill leva våra liv, och vi har fått det att funka.

Al Meyer

För drygt tre månader sedan blev Luana Ribeira och Al Meyer föräldrar till sonen Celyn.

Facebook

Luana och Al Meyer har skaffat barn – James reaktion

James och barnen bodde kvar i Als hus i Portugal fram tills förra året då de flyttade till Leeds i England.

– James är nu min bäste vän och han kommer och bor hos oss minst en gång i månaden.

– Det finns inget ont blod över huvud taget. Jag och Al har nu en tre månader gammal son, Celyn, och James är väldigt glad för vår skull.

Det har gått två år sedan James och Luana separerade. På pappret är de fortfarande gifta, men inom kort förväntas skilsmässan gå igenom. Då kommer de fira ordentligt.

– När James och jag pratade om skilsmässan så kom han fram till att vi borde ha ett stort kalas när allting är klart, och jag tänkte ”varför inte?”

Luana Ribeira

Luana Ribeira och James Cohen kommer fira ordentligt när skilsmässan är klar.

Facebook

LÄS OCKSÅ: 22-åriga hustrun: Jag är gift men har sex med andra män

LÄS OCKSÅ: Varningssignalerna – så vet du om din partner är otrogen

Foto: Facebook

Senaste nytt