Lisa, 48, opererade tänderna utomlands – nu kan alla falla ut

Gjorde ingrepp utomlands.

Foto: TIKTOK
Lisa, 48, gjorde ett billigt ingrepp på tänderna utomlands.
Nu kan hon tappa alla sina tänder.
– Beslutet kommer påverka mig för resten av mitt liv, berättar Lisa enligt The Mirror.
0:22

Efter reklamen: Testar brösttejp ”Ser ut som att jag opererat brösten”

(0:22)

Slå på ljud

Lisa Martin, 48, arbetar till vardags som sjukvårdsbiträde. Hon bor i Kerry, som ligger på Irland. Men vad som skiljer den 48-åriga Lisa Martin från de flesta är att hon lagt tiotusentals kronor på att resa utomlands för att fixa sina tänder.

Trots att resa till Turkiet för vård har sparat Lisa Martin tusentals kronor, jämfört om hon gjort det hemma på Irland, så har en annan otrevlig kostnad kommit upp. Hon håller nu på att tappa alla sina tänder.

Reste till Turkiet för att operera sina tänder billigt.

Foto: TIKTOK

Tanden sprack

För senaste gången Lisa Martin reste till Turkiet gick ingreppet på hennes tänder väldigt fel. Hon skulle gör ett ingrepp som skulle rengöra tänderna och ge dem ett porslinshölje. Ingreppet kostade henne omkring 15 000 kronor, inklusive resan.

Först var Lisa Martin nöjd med ingreppet. Men när hon kom tillbaka till Irland ett par veckor senare upptäckte hon att något var fel. En av hennes tänder var sprucken.

2021 återvände Lisa Martin till Turkiet för att få tanden återställd. Den resan kostade henne nästan 35 000 kronor. Men det nya ingreppet hjälpte inte – utan förvärrade hela situationen.

Frida Karlssons fräcka kupp mitt under sändning – oväntade utspelet

Ansiktet blev infekterat – är livrädd

Ingreppet gjorde att halva hennes ansikte blev infekterat. Hon lever i dag med extremt smärta och kan inte äta ordentlig.

Halva Lisas ansikte blev infekterat.

Foto: TIKTOK

Hon har opererat sig hemma på Irland för att försöka återställa hennes tänder, men inget har hjälpt Hon riskerar nu att förlora alla sina tänder.

– Jag gjorde ett dumt val, eftersom jag var snål. Beslutet kommer påverka mig för resten av mitt liv, berättar Lisa enligt The Mirror.

Vände sig till Tiktok

– Eftersom alla mina tänder sitter ihop, är det ett extremt svårt arbete för tandläkare att ta ut tanden som är sprucken. Rädslan över mina tänder höll på att knäcka mig. För jag visste inte om jag skulle ha råd att få vård. Jag kommer förlora alla mina tänder, det är bara en fråga när, säger Lisa.

Therese Johaugs känga mot Petter Northug inför alla: ”Karma”

För att kunna samla ihop pengar till ingreppen har Lisa Martin vänt sig till den populära videoplattformen Tiktok. I olika klipp beskriver hon sin svåra situation. Totalt har hon fått över 300 000 visningar – och över 6 000 gillamarkeringar.

LÄS OCKSÅ: Crystal fick dödlig sjukdom när hon var 18 – gömde sig i flera år

LÄS OCKSÅ: Mammans galna chockbesked – läkarnas grova misstag i flera månader

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!