Lily, 21, går i pension: Tjänar enorma summor på att göra ingenting

Lily Zaremba, 21, hoppade av studierna och gick i pension.
Hon gör ingenting på dagarna – men drar ändå in miljoner.
Nu avslöjar hon hemligheten bakom framgången.

En värld där ingen bestämmer vad du ska göra, ingen som håller långa dragningar om det ena eller det andra, ingen som ringer och frågar varför du inte dykt upp på jobbet, ingen som skriker på dig när du har en dålig dag.

Den världen lever 21-åriga Lily Zaremba i. Hon bestämmer över sig själv, är sin egen chef och vet knappt vad siffrorna nio till fem står för.

Hon vet heller inte vad det innebär att fullfölja sina studier, för studierna struntade hon i när hon hoppade av universitet för att satsa på sin stora dröm: att göra ingenting.

Lily Zaremba

Lily Zaremba, 21, hoppade av universitet, gick i pension och började tjäna miljoner. Hon påstår själv att hon inte gör nånting – ändå kan hon ha en månadslön på 630 000 kronor.

TikTok

Så lyckades Lily göra ingenting

Man skulle kunna tro att Lily Zaremba fötts med en silversked rätt in i munnen. Det har hon inte gjort. Som så många andra växte hon upp i en medioker hyresrätt, utan några rika föräldrar. Hon säger själv att hon fått slita hårt för att göra det hon gör i dag, vilket är att göra ingenting.

Lily som gör ingenting drar ändå in stora pengar varje månad och är miljonär. Hur hon hamnat där har sin förklaring. Efter att ha skrubbat golv på en sushi-restaurang som 19-åring kände Lily att hon ville mer med sitt liv.

Hon kom i kontakt med ett företag som erbjöd finansiell undervisning. De lärde henne hur hon skulle investera pengarna och hur hon skulle styra ekonomin.

Tjänat miljoner på bara två år: ”Folk har skrattat åt mig”

Lily följde experternas råd. En lön av storleken mindre spelade ingen roll när den vetgiriga 21-åringen lärde sig hur man får pengar att växa. Investeringsportföljen drog igång och i dag investerar hon i kryptovalutor, AI-teknologi och aktier.

– Jag är här för att berätta att det inte är något speciellt med mig. Jag har jobbat extremt hårt för att nå mina mål. Folk har skrattat åt mig många gånger, jag har misslyckats flera gånger, men om jag kan klara av det så kan du också det, säger hon i ett TikTok-klipp, enligt The Sun.

Det är oklart exakt hur mycket pengar Lily har på kontot, men hon hävdar i alla fall att hon tjänat miljoner. En bra månad kan hon dra in hela 630 000 kronor.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@thelilyzaremba/video/7007418979316813061?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

”Jag bara malde på”

Strax över en miljon har hon stoppat undan för eget bruk. Resten av pengarna har gått till att hjälpa mindre lyckosamma människor.

– Två år av hårt arbete, vilja, uthållighet, fokus, en blandning av vinst och förlust, har tagit mig dit jag är i dag. Jag är en mentor till hundratals människor världen över.

Lily Zaremba tjänar pengar genom att återinvestera i olika aktier. En viktig läxa som hon alltid bär med sig är att ”tidigare vinster inte garanterar framtida vinster”. Men det handlar också om att bygga sitt varumärke och mycket annat.

”Väx som influencer på sociala medier, rätt riktning är bättre än fart”, skriver hon på TikTok.

”Ni måste förstå att jag bara malde på, jag sov inte, lät det ta tid och gjorde en stor uppoffring för att ta mig hit”.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@thelilyzaremba/video/6931703151959493893?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Lilys tre tips för att lyckas

Lily Zaremba har tre tips till alla som vill bli miljonärer, gå i pension och göra ingenting. Det första är hitta rätt miljö.

– Det spelar ingen roll om du är den som jobbar hårdast, är du på fel företag eller i fel miljö spelar det ingen roll hur hårt du jobbar, du kommer aldrig ta dig dit du vill.

Det andra är hitta rätt mentor.

– Mentorskap är som en tidsmaskin, det handlar om att följa en person som uppnått målen du strävar efter, som har det livet du vill leva. Gå i deras fotspår och du kommer märka snabbare resultat.

Det tredje är att skaffa en inkomst på nätet.

– En inkomst på nätet är ett måste. Det kan vara Forex, krypto, aktier, affiliatemarknadsföring. Hitta en inkomst som ger dig passiv inkomst.

LÄS OCKSÅ: Därför bör alla över 40 år bara jobba tre dagar i veckan

LÄS OCKSÅ: Villapriserna rusar – här är dyraste och billigaste husen

Foto: TikTok

SENASTE NYTT!