olyckor

Lilly var med om mardrömmen på väg till skolan – familjens rörande ord

Lilly Warren

FOTO: GoFundme
17-åriga Lilly var på väg till skolan när hon var med om alla föräldrars värsta mardröm.
Tack vare hjälp från vittnen och räddningspersonal hölls hon vid liv så pass länge att familjen hann ta farväl.
”Vi är så tacksamma”, skriver familjen på sin Gofundme-sida.
Polisens hjälteinsats – räddar eleven från att bli påkörd
0:32

Efter reklamen: Polisens hjälteinsats – räddar eleven från att bli påkörd

(0:32)

Slå på ljud

Det började som en helt vanlig dag där 17-åriga Lilly Warren var på väg till skolan i Utah i västra USA gåendes. Hon hade bara några kvarter kvar till sin high school när tragedin inträffade strax innan 08-tiden på morgonen.

Det var när Lilly skulle korsa den tvåfiliga Canyon Road som hon blev påkörd av en stor pickup. Hon fick flera skador av påkörningen, bland annat en allvarlig hjärnskada. Enligt People Magazine dog Lilly på olycksplatsen men hon återupplivades igen och fördes sedan akut till ett sjukhus i närheten.

Insamlingen gjorde att familjen hann ta farväl

En insamling startades på sidan Gofundme för att kunna betala för Lillys vård. Över 600 000 kronor samlades in av över 600 personer och de insamlade pengarna gjorde att 17-åringen överlevde så pass länge att hennes familj hann komma till sjukhuset och ta farväl av henne. Lilly kunde inte prata utan kommunikationen skedde via att hon kramade sina familjemedlemmars händer.

”Vi hade en underbar dag med betryggande handkramningar som visade att Lilly kunde höra det vi sa", hälsar familjen på Gofundme-sidan.

Familjens hjärtskärande ord: ”Vi är så tacksamma för alla...”

Dagen efter olyckan meddelade familjen sorgligt nog på Gofundme-sidan att Lilly hade somnat in. Familjen tackar nu alla som hjälpte Lilly på olycksplatsen och efteråt samt de som skänkte pengar till insamlingen som gjorde att de hann ta farväl.

”Vi är så tacksamma för alla vittnen, första räddningspersonal på plats, åskådare och personalen på Valley hospital som räddade livet på Lilly och hjälpte henne att överleva en dag till så att vi kunde samlas runt henne och berätta för henne hur älskad hon är innan hon dog”, skriver familjen på Gofundme-sidan.

FOTO: GoFundme

FRÅN FÖRSTASIDAN