Lil Tay dödförklarades i media – nu talar hon ut: ”Jag lever”

10 aug, 2023 
https://image.hant.se/IMG_3203.jpg.jpg?imageId=9789232&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Johanna Talamo
Under onsdagen publicerades ett inlägg på rapparen, 14-åriga Lil Tays instagram, där det stod att hon och hennes bror ska ha dött. Men nu går Lil Tay nu ut och säger dödsfallet är felaktig – hon är vid liv, i ett uttalande till TMZ.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bruden älskar hiphop – rappade fram sina bröllopslöften
Bruden älskar hiphop – rappade fram sina bröllopslöften

Rapparen Lil Tay, 14 , blev känd redan 2017, efter att ha flexat med dyra bilar och stora sedelbuntar. Influencern har dessutom släppt flera rapplåtar och medverkat på Jake Pauls Youtube.

Lil Tays falska dödsbesked

Under fyra års tid så har det varit tyst från Lil Tay och hon har inte synts i offentligheten som innan tills häromdagen då det publicerades ett dödsbesked gällande den 14-åriga rapparen.

Under onsdagen publicerades ett inlägg på Lil Tays Instagram, där det stod att hon och hennes bror ska ha dött.

”Det är med tungt hjärta som vi delar de fruktansvärda nyheterna att vår älskade Claire har gått bort, plötsligt och tragiskt”

Lil Tay bekräftar – hon är vid liv

Men nu går Lil Tay ut med att dödsbeskedet var falskt, enligt ett uttalande till TMZ.

Annons

”Jag vill göra det klart att min bror och jag är i säkerhet och vid liv, men jag är totalt hjärtekrossad och har svårt att hitta ord för detta”, säger hon.

Lil Tay säger även att hennes Instagram konto ska ha blivit hackat för att sedan användas för spridning av den falska informationen. Namnet som användes vid dödsbeskedet, Claire Hope är därmed inte heller hennes riktiga namn.

”Mitt riktiga namn är Tay Tian, inte Claire Hope”, säger hon.

Därefter är Instagram inlägget med dödsbeskedet borttaget från Lil Tays konto och enligt TMZ så har hon nu dessutom återfått tillgången till kontot.

FOTO: Instagram

Annons