föräldraskap

”Landets mest hatade kvinna” avslöjar presenten till 18-åriga dottern

Carla Bellucci ger dottern en manlig strippshow i 18-årspresent

FOTO: Instagram, Dymond/Thames/Syco/REX/Shutterstock/TT
Hon kallas för ”Storbritanniens mest hatade kvinna” för sitt klandervärda beteende 2019.
Carla Belluccis senaste idé är även den minst sagt kontroversiell.
Min äldsta dotter Tanisha fyller 18 år...”, skriver hon i The Sun och avslöjar detaljerna om dotterns födelsedagsfest.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Teresa utseendeförvandling – gick ner 180 kilo
0:37

Efter reklamen: Teresa utseendeförvandling – gick ner 180 kilo

(0:37)

Slå på ljud

Hänt Nyheter har tidigare skrivit om den före detta glamourmodellen Carla Bellucci, 41, som 2019 fick hela Storbritannien emot sig när hon fejkade en depression för att kunna genomgå en gratis näsoperation på bekostnad av National Health Service (offentliga sjukvården).

Operationen för att få till ”den perfekta näsan” kostade staten, det vill säga skattebetalarna, närmare 90 000 kronor. Efter att hon gått ut offentligt och pratat om sin bluff regnade det in klagomål och hatmeddelanden från arga medborgare som kallade henne ”Storbritanniens mest hatade kvinna”. Hon var till och med tvungen att flytta från sitt hem i engelska Borehamwood för att hon fick så många dödshot.

Hon är inte rädd för att väcka avsky och vrede hos engelsmännen. Carla Bellucci har vid det här laget vant sig vid folks kritik.

Hon är inte rädd för att väcka avsky och vrede hos engelsmännen. Carla Bellucci har vid det här laget vant sig vid folks kritik.

FOTO: Instagram

– Jag bryr mig inte om vad folk säger. Några kanske tycker att jag utnyttjar systemet, men det är samtidigt vad det är till för. Jag är bara smart nog att veta hur man går till väga. Alla som gnäller är bara avundsjuka, sa hon i en intervju med The Daily Star.

Tänker bjuda dottern på något minnesvärt

Nu har Bellucci hamnat i blåsvädret igen. Hon har fått massiv kritik för sin kolumn i tabloiden The Sun som publicerades i fredags. I den avslöjade hon nämligen att hon har någonting extremt annorlunda och speciellt planerat för sin dotters födelsedagsfest. Festen ska äga rum på fredag den 3 februari.

Min äldsta dotter Tanisha fyller 18 år och jag vill se till att det blir en dag som inte bara hon ska minnas, utan hela byn. Hon ska se Magic Mike Live veckan innan hon fyller 18, så jag tänkte ”Varför inte fortsätta med temat?”, så jag har bokat tre manliga strippor för henne och hennes vänner”, skriver Carla Bellucci.

Hon berättar att hon redan har betalat mer än 7 000 kronor till stripporna som kommer att servera mat på festen, endast iklädda förkläden som täcker kronjuvelerna.

Magic Mike Live är en fristående uppföljare på biofilmen med samma namn. Dansgruppen kom till final i Britain's got talent 2018.

Magic Mike Live är en fristående uppföljare på biofilmen med samma namn. Dansgruppen kom till final i Britain's got talent 2018.

FOTO: Dymond/Thames/Syco/REX/Shutterstock/TT

Det stör mig inte att se Tanisha gå omkring med nakna servitörer. Vi är mer som vänner än som mamma och dotter, och jag vill hellre att hon gör det än att stå ute på nått fält och halsar vodka”, skriver hon.

Bellucci hälsar att alla gäster kommer att få sippa på dyra välkomstdrinkar i form av Dom Perignon-champagne och den totala budgeten för festen är lite drygt 120 000 kronor. Ett minst sagt påkostat kalas.

Gick ur OnlyFans – ska hjälpa dottern på plattformen

En del av pengarna har hon tjänat på sitt gamla OnlyFans-konto. Det är en betalplattform där man säljer abonnemang till medlemmar som ska kunna ta del av ens eget innehåll. Ofta säljer personen som äger kontot privata bilder till de som är villiga att betala. Bellucci säger att hon slutade med det förra året eftersom det blev för ”smaklöst”.

– När jag gick med var det mer prestige och det var nästan bara kändisar som höll på. Nu kan alla gå med i OnlyFans och det finns inte längre någon klass eller kvalitet, sa hon till The Daily Star i augusti 2022.

I september 2021 fick Carla sitt fjärde barn, Blu. Hon sålde ”sexiga magbilder” på OnlyFans under tiden hon var gravid. Här står hon med dottern Tanisha.

I september 2021 fick Carla sitt fjärde barn, Blu. Hon sålde ”sexiga magbilder” på OnlyFans under tiden hon var gravid. Här står hon med dottern Tanisha.

FOTO: Instagram

I The Sun-texten skriver hon att dottern däremot gärna skapar ett eget konto nu när hon fyller 18 och därmed har åldern inne för att vara aktiv på plattformen.

Jag vet att Tanisha kommer vilja sätta igång med OnlyFans och jag vill vara så delaktig som det går snarare än att vända dövörat till. Jag kommer att vara hennes manager och jag vill ha en del av kakan. Jag har uppenbarligen erfarenhet av industrin så jag kan se till att hon är säker och inte utnyttjas”, skriver hon.

Flera läsare har reagerat efter Belluccis text.

”Verkligen årets mamma”, skriver en läsare ironiskt i kommentarsfältet.

FOTO: Instagram, Dymond/Thames/Syco/REX/Shutterstock/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN