Kvinnan blev mamma första gången vid 50 – svaret efter elaka hånen

Heather och dottern Paisley

Heather blev gravid när hon var 50 år.
Då möttes hon av hat och hån på sociala medier.
”Wow, tänk dig när du går till skolan med ditt barn och alla tror att du är hennes mormor”, skriver en person på Tiktok.
0:34

Efter reklamen: Mamman testar motocross – "AKTA LINAN"

(0:34)

Heather hade försökt att bli gravid i evigheter. Hon trodde att tiden hade kommit ikapp henne när hon plötsligt blev med barn vid en ålder på 50 år.

En kombination av äggdonator och makens spermier hade visat sig vara framgångsreceptet. I ett klipp som blivit viralt på Tiktok har hon delat med sig om den tuffa kampen.

– Jag ville inte att bli gravid när jag var 50, jag ville bli gravid när jag var 20, 25, 30, 35, 40 men mitt liv och mina pojkvänner ville inte samma sak, säger hon klippet.

Heather

Heather har blivit viral på Tiktok efter att ha delat med sig om sin gravidhistoria.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elaka hånen på Tiktok: ”Farmor”

När Heather fyllde 49 visste hon att hon hade ont om tid. Hon trodde till och med att det var kört. Men när hon såg över sina möjligheter vände allt och hon förstod att det som hon drömt om som yngre även var möjligt som äldre.

Klippet har setts av över 100 000 personer. I kommentarsfältet är det många som har reagerat på Heathers berättelse och flera av kommentarerna är både elaka och hånfulla.

”Wow, tänk dig när du går till skolan med ditt barn och alla tror att du är hennes mormor eller farmor”, skriver en person.

”Det kanske känns bra nu, men tänk dig när folk retar ditt barn eller misstar dig för en farmor?” skriver en annan.

3-barnsmamman Kim rasar efter barnmorskans oförskämda fråga

Följarnas stöd efter elaka orden

De flesta i kommentarsfältet är lyckligtvis positiva och hundratals personer har skickat lyckönskningar till Heather. Många har även egna erfarenheter att få barn i samma ålder och säger att det finns flera fördelar. De hoppas att Heather kan strunta i de hånfulla kommentarerna och leva sitt liv.

”Det är en välsignelse. Skit i alla trångsynta människor. Några av dem, om de nu lever så länge som 50, kommer ångra att de skrev så okänsliga och elaka saker”, skriver en person.

”Vad sägs om att inte ifrågasätta någon annans beslut och i stället vara glad för personens skull? Du kommer att bli en fantastisk mamma”, skriver en annan.

Heather och maken fick dottern Paisley i oktober förra året.

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen

LÄS OCKSÅ: DYRA TJUVÅK Mångmiljonförlust för SL under pandemin

Foto: TIktok

SENASTE NYTT!