Jordan Cheyenne tvingade sitt barn att gråta i video: ”Vidrigt”

Jordan Cheyenne och sonen Christian

Youtubern Jordan Cheyenne tvingade sin son att gråta framför kameran – och glömde klippa bort det.
Nu har hon plockat ned sin youtubekanal efter att internet rasat.
– Jag är äcklad och förfärad för vad jag gjorde och det finns ingen ursäkt, säger hon.

Youtubestjärnan Jordan Cheyenne har hamnat i rejält blåsväder. Hennes hund diagnosticerades nyligen med parvovirus, något som kan vara dödligt för ovaccinerade hundar.

Då bestämde sig vloggaren från Kalifornien att, som så många gånger förr, dela med sig av familjens motgångar. Vetskapen om hundens virus rev upp känslor så starka att både hon och sonen Christian började gråta.

Sen hände det som fått internet att rasa, folk att känna avsmak. Jordan Cheyenne tyckte sonens tårar var starkt innehåll och skulle fungera utmärkt som en tumnagel, en så kallad bild till klippet, och försökte få honom att visa upp tårarna för kameran.

Jordan Cheyenne och Christian

Jordan Cheyenne tvingar sonen Christian att gråta framför kameran och ber honom att lägga huvudet på hennes axel. Efter klippet har youtubestjärnan med en halv miljon följare fått hård kritik.

Youtube

Tvingade sonen att gråta

Sittandes i en bil drar hon Christian mot sig, ber honom att komma närmre och lägga huvudet på hennes axlar.

– Låtsas som att du gråter, säger Jordan Cheyenne i klippet, enligt The Sun.

– Men jag gråter ju, svarar Christan.

Jordan är inte nöjd. Hon för upp en hand mot sitt ansikte, som för att torka bort en tår, och försöker härma en person i bottenlös sorg. Sen ber hon sonen göra samma sak och komma med sorgeläten.

– Låt dem se din mun, säger Jordan.

RUINERAD Tvåbarnsmamman Emmas chock i Lyxfällan – är nära att bli vräkt

Ilskan: ”Vad är det för fel på mammavloggare”

I sitt ivriga försök att skapa content så glömde Jordan Cheyenne att klippa bort den delen. Inte helt oväntat har det fått internet att rasa och ifrågasätta hur långt man kan gå för att skapa innehåll.

”Det här är så vidrigt, vad är det för fel på mammavloggare, herre min jävla gud”, skriver en person på Twitter.

Jordan Cheyenne tog bort videon snabbt och publicerade en ny där hon bad om ursäkt för hur hon agerat.

Jordan plockar ned youtubekanalen

Hon berättade även att hon skulle plocka ned youtubekanalen med en halv miljon följare, för att fokusera på sonen Christians hälsa och sa att hon var djupt besviken på sig själv.

– Att gå helt offline, stoppa alla klipp och intäkter, och prioritera mitt barn är allt jag bryr mig om. Jag är äcklad och förfärad för vad jag gjorde och det finns ingen ursäkt. Det är fruktansvärt på så många sätt. Jag älskar mitt barn över allt annat och kommer ångra det här ögonblicket för alltid, säger hon.

Jordan förklarar att hon var känslomässigt utmattad efter besöket hos veterinären och att hon ville visa upp samma känslor som de haft där.

– Jag önskar att jag hade kunnat visa oss hos veterinären när vi grät och var så känslosamma efter allt som hände. Men om jag hade gjort det, vet ni vad folk hade sagt? ”Varför filmar du din son som gråter. Varför filmar du den är känslosamma stunden?”.

Jordan och Christian

Jordan Cheyenne har efter videon bett om ursäkt och säger att hon kommer ångra ögonblicket för alltid. Efter kritiken har hon plockat ned sin youtubekanal. Oklart hur länge.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

LÄS OCKSÅ: Här är namnen varken du eller ditt barn får heta

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!