Kristin födde tre barn på SAMMA dag – därför skiljer det tre år

Familjen Lammert

Kristin Bonett Lammert har lyckats med det osannolika.
Hon har fött tre barn med tre års mellanrum på exakt samma dag.
– Det är så roligt att se folks reaktioner, säger hon.

Kvinnan tvingades föda på motorvägen – hör det dramatiska larmsamtalet här
Slå på ljud

Ibland är slumpen framme och överraskar världen. Kristin Bonett Lammert och maken Nick Lammert från Florida har varit delaktiga i en sån slump. De har lyckats med det otroliga att skaffa tre barn på samma dag med tre års mellanrum.

Sophia, 6, föddes 25 augusti 2015, Giuliana, 3, 25 augusti 2018 och Mia, två månader, 25 augusti 2021. Kristin avslöjar nu att det aldrig fanns några planer på att förlösa barnen på samma dag, det bara råkade bli så.

– Det känns overkligt. Vi ”siktade” inte på det här, men vi finner det oerhört speciellt, unikt och att det var ödet, säger Kristin Bonnet Lammert till People.

Nick Lammert och Kristin Bonett Lammert

Kristin Bonett Lammert och Nick Lammert har döttrarna Sophia, Giuliana och Mia. Alla tre är födda på samma dag, något som paret inte siktade på.

Facebook

Overkliga slumpen: ”Två veckor”

Graviditeterna har varit olika svåra. Sophias födsel var den enklaste, Giulianas en aning mer komplicerad och Mias allra värst.

Strax innan födseln av dottern Mia fick Kristin corona och drabbades av högt blodtryck, ständig huvudvärk och en svullnad som inte går att beskriva på något annat sätt än ”extrem”.

– Jag blev igångsatt två veckor för tidigt på grund av havandeskapsförgiftning och var i chock. Mia var tilltänkt den 8 september men föddes 25 augusti, 14 dagar för tidigt.

Familjen Bonett Lammert

Familjen Bonett Lammert har något så ovanligt som tre barn födda på samma dag.

Facebook

Syskonen i bråk efter Mias födsel

Kristin säger att hon och Nick alltid planerat att skaffa tre barn med tre års mellanrum. Däremot fanns det aldrig några planer att de skulle vara föda exakt samma datum. Enligt en amerikansk studie är sannolikheten åtta på miljonen.

De äldre syskonen, Sophia och Giuliana, blev överlyckliga när de fick veta att lillasystern kommit till världen. Lyckan intensifierades när de förstod att även Mia var född på samma dag. Kristin beskriver det som att döttrarna har ett oerhört starkt band.

– Sophia har alltid varit så snäll och omhändertagande. Hon är mamman i gruppen. Giuliana har alltid varit den tramsiga, men hon är så försiktig och nära bebisen. De bråkar om vem som ska få hålla i henne. De älskar att gosa och jag älskar att se dem tillsammans.

Sophia, Giuliana och Mia

Sophia, Giuliana och Mia är syskon och delar samma födelsedag. ”De bråkar vem som ska få hålla i henne”, säger mamman.

Facebook

Mammans nya avslöjande: ”Fyller också år 25 augusti”

Om det starka bandet fortsätter att växa med åren återstår att se. Kristin ser nu fram emot att se barnen växa upp och dela med sig av sin historia så att fler får ta del av det otroliga att alla hennes barn delar samma födelsedag.

Hon avslöjar även att det finns ytterligare en familjemedlem som delar födelsedag med döttrarna.

– Vår familjehund, Koda Bear, fyller också år 25 augusti och han fyllde 16 år i år. Det är så roligt att se folks reaktioner. Det är lika overkligt för mig som det är för dem.

LÄS OCKSÅ: Sveriges största familj med 17 barn – så lever de i dag

LÄS OCKSÅ: Nadine, 24, har fem barn – alla under fem år: ”Folk ställer frågor”

Foto: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN