extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Kim gifte sig med sin svärfar – av misstag

27 sep, 2023 
Radioprofilen Kate Ritchie och hennes kollegor fick en chock när en lyssnare ringde in för att berätta en udda historia.
Radioprofilen Kate Ritchie och hennes kollegor fick en chock när en lyssnare ringde in för att berätta en udda historia.
Hon hade nämligen råkar gifta sig med sin egen svärfar – utan att veta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bröllopsfirandet går fel – bröllopsparet faller ner från fyra meter
Bröllopsfirandet går fel – bröllopsparet faller ner från fyra meter

Under tisdagsmorgonen skulle lyssnarna ringa in till det australienska radioprogrammet Nova FM för att dela med sig av sina galnaste historier.

Plötsligt ringde en kvinna vid namn Kim upp och hennes historia chokade minst sagt programledaren Kate Ritchie och hennes två kollegor. Något Daily Mail skrivit om.

Hon råkade nämligen gifta sig med sin egen svärfar.

Svärfaderns stora misstag

Det allvarligt misstaget inträffade när Kim och hennes blivande make behövde två vittnen som skulle skriva under deras vigselcertifikat.

Vittnena var brudens mamma och svärmor, men svärmodern tyckte även att Kims svärfar skulle skriva under.

Det var först efter att de tre vittnena skrivit under pappret och brudparet fick tillbaka det som de insåg att något var fel.

– Så vi hittar intyget och sedan när vi tittade på det upptäcker vi att jag nu är gift med min man och min svärfar. De skrev på samma linje, förklarade Kim enligt Daily Mail.

Annons

Avslöjandet chocker radio-profilerna

Avslöjandet, att Kims svärfar signerat pappret felaktigt, fick radio-profilerna att tappa hakan.

– Så lagligt på ett papper är du gift med din svärfar? frågar en av dem.

– Jo på själva intyget. Tack gode gud att de inte skrev under de juridiska handlingar, svarar Kim och förtydligar att hon alltså inte är lagligt gift med sin svärfar.

FOTO: Therese Winberg/Scandinav/Instagram

Annons