Katie Sims fick ont efter intima stunden – var något helt annat

Fick plötslig smärta i underlivet – visade sig vara en tumör.

Foto: TT/SWNS
Mamman fick plötsligt smärta i underlivet – något hon trodde berodde på sitt aktiva sexliv.
Men 32-åriga Katie Sims kunde inte ha mer fel.
Hennes smärta skulle visa sig vara betydligt farligare, skriver Daily Star.

Katie Sims, 32, från Devon i Storbritannien upplevde en plötslig skarp smärta i underlivet. Först trodde hon att det berodde på sitt aktiva sexliv. Men det skulle visa sig vara helt fel. Smärtan kom från något helt annat

Under en längre tid hade den 32-åriga mamman känt sig svullen och kände också skarpa smärtor när Katie skulle ha intima stunder med sin make Ben, 37. Först trodde Katie att smärtan under sex kunde bero på IBS – men läkarn skulle ge henne ett helt annat besked.

När 32-åriga Katie besökte läkaren för sina smärtor fick hon en chock – hon hade nämligen en gigantisk cysta i underlivet. När hon hade samlag med sin make kände hon ”skarp huggande smärta” i underlivet.

32-åriga Katie Sims trodde först smärtan kunde bero på IBS – då hon var uppblåst. Mamman beskriver tiden som om hon var ”sex månader in i graviditeten”.

Foto: SWNS

Undersökte Katies gallblåsa – gjorde fruktansvärd upptäckt

Men det skulle dröja innan läkarna gjorde upptäcken. Efter att Katie känt smärtan under en längre tid sökte hon sig till sjukvården. När läkare röntgade hennes gallblåsa – något de initialt trodde kunde orsaka hennes smärta – upptäckte de en 10 centimeter stor tumör i hennes äggstockar.

– Min make var rädd att ha sex med mig. Han trodde länge att han skadade mig, säger mamma Katie till Daily Star och fortsätter:

– Vårat sexliv gick ner sig helt. Det hände bara ibland. Men i dag är smärtan helt försvunnen.

Opererade ut cystan

Efter upptäcken av den stora tumören opererade Katie bort cystan.

– Jag skulle säga att cystan satt ganska ”långt ner” och vidrördes under samlag. Det låter lite vulgärt, men det är så nära sanningen man kan komma, säger Katie till tidningen.

7-barnsmamman förlorade tänder och hår i sjukdomen – visar nu

Tiden innan operationen upplevde 32-åringen väldigt kraftiga menstruatiuoner. Under ett år levde Katie med sina smärtor – innan hon undersökte sig. Hon kände sig dessutom väldigt uppblåst.

– Jag var verkligen uppsvälld.

– Jag såg verkligen ut som jag var sex månader in i en graviditet. Jag kunde knappt äta något, bara ett litet äpple och en bit bröd. Annars blev jag uppsvälld direkt.

”Vi har lite tid över … ”

Cystan upptäcktes av en ren slump berättar Katie. Det var läkarna som sa till henne att ”vi har lite tid över, ska vi röntga andra regioner med?”, berättar Katie. Efter undersökningen gjorde upptäckten.

De berättade för 32-åriga Katie att tumören antagligen inte var elakartad – men det var inte helt säkert. För Katie var det en mardröm om hon skulle få cancer.

”Sög verkligen livet ut ur mig”

– Jag körde tillbaka hem efter upptäckten och bröt ihop totalt. Jag sa gråtandes till Ben att ”Jag har en 10 centimeter stor cysta i mitt underliv”.

Men cystan skulle visa sig inte vara cancer. Läkarna opererade ut den och efteråt har livet kommit tillbaka för 32-åriga Katie.

13-barnsmamman Emmas erkännande om familjen: ”Svåra”

– Det var en liten uppförsbacke precis efter operationen, men efteråt har det varit helt underbart.

– Cystan sög verkligen livet ut ur mig. Men nu är den borta. Jag kan både böja mig och passa i ett par jeans, berättar mamman Katie.

LÄS OCKSÅ: 13-barnsmamman Emmas erkännande om familjen – ångern efter julklapparna

LÄS OCKSÅ: Mamman blev gravid – samtidigt som hon väntade tvillingar: ”Chock”

Foto: TT, SWNS

SENASTE NYTT!