Katarina straffar sin son i dödlig värme efter händelsen i skolan

Katarina och femårige sonen

Mamman Katarina tycker att femårige sonen beter sig dåligt i skolan.
Nu straffar hon honom med löprundor i 40-gradersvärme – och får hård kritik.
”Det här är sjukt”, skriver en person på Tiktok.
Slå på ljud

Katarina har tröttnat på att hennes femårige son inte kan bete sig i klassrummet. Nu har hon, enligt henne själv, kommit på den strålande idén att straffa honom med en joggingtur i 40 graders värme.

Straffet, som närmast kan beskrivas som helvetiskt, har dokumenterats på TikTok. I ett klipp kan man se hur sonen tar stapplande steg och ser ut som allt annat än en solstråle.

– Min femåring vill inte lyssna i skolan. Han gör störande ljud, lyssnar inte och tänker inte att han behöver lugna ner sig när han kommer tillbaka från lekplatsen. Därför ska vi springa i 40-gradersvärme, säger mamman i ett försök att vara varmt pedagogisk, enligt The Sun.

Katarina

Katarina lurade ut sonen på en löprunda i 40-gradersvärme för att straffa honom eftersom han inte betedde sig bra i skolan. Nu rasar folk efter mammans bestraffning: ”Det här är sjukt”

Tiktok

Lurade sonen att springa i dödlig värme: ”Nu dör han”

Mamman Katarina springer bredvid och filmar den infernaliska rundan. Inte nånstans skiner sonen upp, det ser snarare ut som att han plågas av extremvärmen.

I klippet kan man höra hur pojken pustar och stönar, kippandes efter luft och rejält utmattad. Inte nog med att han tvingas springa i dödlig värme för första gången, han tvingas också göra det helt oförberedd.

– Han trodde bara vi skulle springa till brevlådan så han började kuta, springa! Nu dör han.

Femårige sonen

Femårige sonen trodde bara att han skulle springa till brevlådan, men det blev en löprunda i 40-gradersvärme. Till slut är han helt utmattad.

Tiktok

Folk rasar efter straffet: ”Har du tänkt på...”

Först när femårige sonen är så utmattad att han börjar ge ifrån sig läten av sorg, förstår Katarina att det kanske räcker och frågar om han kommer sköta sig i skolan fortsättningsvis. Pojken kan inte annat än svara ”ja”.

– Vi kommer inte slå eller drämma till våra barn, vi kommer att disciplinera. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, säger solstraffaren Katarina.

Klippet har fått stor spridning och setts över en halv miljon gånger. Många är eld och lågor över Katarinas agerande. Om löprundan var extremt varmt så är kommentarsfältet extremt kyligt.

”Har du tänkt på att han kanske har det jobbigt i skolan för att hans hjärna fungerar annorlunda och att du nu får honom att må dåligt för den han är?” skriver en person.

Katarina och femårige sonen

Katarina filmade löprundan och la upp den på TIktok. Klippet har setts över en halv miljon gånger och folk är rasade.

Tiktok

”Det här är sjukt” – mammans förklaring

Många har visat sitt stöd till den femårige pojken i kommentarsfältet och betonat att de flesta barn har det kämpigt första året i skolan när de ska anpassa till ett helt nytt liv med studier.

”Föräldrar på Tiktok är våghalsiga som filmar hur de missköter sina barn för att ingjuta respekt och få kärlek från dem. Det här är sjukt”, skriver en person.

Katarina är dock på det klara med att hon agerat helt korrekt och skriver att de försökt med utegångsförbud, ta ifrån sonen leksaker och satt honom i ett hörn. Inget av det har fungerat.

”Inte för att det någon annans jävla problem, men jag uppfostrar en man”, avslutar mamma Katarina.

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

LÄS OCKSÅ: Iris, 82, om heta stunderna med yngre maken: ”Måste vara försiktig”

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!