Kaitlyn skulle bara gå på toa på macken – kom ut med nyfött barn

Kaitlyn Fullerton Mancer och maken Sergio

Kaitlyn Fullerton Mancer trodde hon behövde gå på toa och tvingade maken Sergio att stanna på en bensinmack.
Tio minuter senare var hon mamma.
– Det kändes som ett hårt vattentryck, säger hon.

Nöden kräver ingen lag. I Texas råder inga undantag. När man måste på toa måste man på toa. Kaitlyn Fullerton Mancer och maken Sergio var på väg hem till Victoria från Houston när hon behövde uppsöka toalett.

Hon uppmanade därför maken att stanna på en bensinmack.

Han gick med på kravet, svängde in och parkerade bilen. Kaitlyn rusade mot toaletten ”för att bara bajsa”, som hon själv beskriver det, och låste dörren om sig.

Det som Kaitlyn då inte visste var att hon var på väg att föda barn i en fart som närmast kan beskrivas som rasande.

@mancerakaitlyn

You wouldn’t believe it, unless you saw it happening. 😅 YT: The Mancera Family #naturalbirth #laboranddelivery #part2 #DontSpillChallenge #fypシ

♬ chicken tikka - hannah

Kaitlyns oväntade förlossning: ”Hårt vattentryck”

Värkarna kom plötsligt och sammandragningarna satte igång inne på toaletten. I en intervju med ABC berättar Kaitlyn Fullerton Mancer om upplevelsen.

– Det kändes som ett hårt vattentryck. När jag ställde mig upp gick vattnet, säger Kaitlyn Fullerton Mancer till ABC.

Händelseförloppet gick snabbt. Tio minuter efter lyckades Kaitlyn föda en fullt frisk bebis. Förlossningen klarade hon av helt på egen hand.

Så fick Sergio redo på födseln: ”Va! På riktigt?”

Strax efter knackade en kvinna på båsdörren. Hon hade varit på toaletten bredvid och hört att något var på gång och ville kolla så att Kaitlyn var ”okej”.

Kaitlyn bad då kvinnan att gå till hennes man Sergio, som satt kvar i bilen, för att informera om det nya tillskottet i familjen.

– Jag pratade i telefon och tio minuter senare dyker en kvinna upp och säger: ”Hej, din fru har nyss fött barn”, och jag bara ”Va! På riktigt?” Jag kunde inte tro på det, säger Sergio.

Kaitlyn Fullerton Mancer och maken Sergio

Kaitlyn Fullerton Mancer och maken Sergio var på väg hem till sin bostad i Victoria, Texas, när de var tvungna att stanna på bensinmacken.

Youtube

Viral på TikTok – hyllas stort: ”Vi behöver inte några sjukhus”

Det var på riktigt och för att dela med sig av sin otroliga förlossningshistoria vände de sig till TikTok och Youtube. På Tiktok har klippet setts över 19 miljoner gånger och mottagit 1,6 miljoner likes.

Av kommentarerna att döma är många både imponerade och glada över Kaitlyn och Sergios bebislycka.

”Jag älskar hur du bara står där fnittrandes och glänser som mamma. En sån otroligt cool förlossningsberättelse”, skriver en person.

”Du födde din bebis på egen hand! Vi behöver inte några sjukhus! Vår kropp vet vad som behöver göras, när det behöver göras och hur det behöver göras! Vackert!” skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Jessica, 31, födde FYRA barn på mindre än ett år: ”Mållös”

LÄS OCKSÅ: Kvinnan tvingas föda på motorvägen – hyllar maken och larmoperatören

Foto: Tiktok, Youtube

SENASTE NYTT!