Julie, 36, fick barn med maken Travis – 15 månader efter hans död

Julie och Travis Wilson

Julie och Travis hade försökt skaffa barn i flera år.
Sen diagnosticerades han med allvarlig cancer och dog.
15 månader efter hans död blev Julie gravid med hans barn.
– Jag ser honom i henne varje dag, säger Julie.

Julie Wilson, 36, och Travis Wilson, 45, träffade varandra på jobbet 2007 i Cleveland, Ohio. Tidigt stod det klart att de var så mycket mer än arbetskollegor, de var ett kärleksfullt par med drömmar om barn. Man kan väl mer eller mindre säga att det slog gnistor direkt.

Fem år senare, 2012, hade de bytt ut kontoret mot altaret och gift sig. Drömmen om barn ökade och upprepade gånger försökte de få till det. Men paret hade fertilitetsproblem och först fyra år senare lyckades Julie bli gravid.

Som om motgångarna inte vore nog fick Julie missfall i vecka tolv. Den obeskrivliga glädjen byttes ut mot bottenlös sorg. Strax efter diagnostiserades även Travis med obotlig cancer, efter att man upptäckt en stor tumör i hjärnan, och parets värld vändes upp och ner.

Julie Wilson och Travis Wilson

Julie Wilson och Travis Wilson träffade varandra på jobbet 2007. De gifte sig 2012 och försökte i flera år skaffa barn. Tyvärr hann Travis dö och fick aldrig uppleva livet som pappa.

Facebook

”Vi hade planerat hela våra liv ihop”

Julie och Travis förstod att det var allvarligt. Endast fem procent med den cancertypen överlever i fem år. Travis skulle snart dö.

– Vi visste från början att han antagligen inte skulle finnas kvar för att göra allt vi hade planerat att göra. Att få Travis sjukdomsdiagnos var förkrossande och överväldigande. Vi hade planerat hela våra liv ihop, och på ett ögonblick fick jag veta att min man inte kommer finnas och att jag kommer vara änka när jag är 35 år, säger Julie till Daily Mail.

Paret försökte få in en sista bris optimism. Kanske kunde Travis mirakulös besegra oddsen. Drömmen om ett barn ihop fick inte stoppas.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

LEVER KVAR Kärleken tog döde Alex spermier – blev gravid

Travis fick aldrig uppleva faderskapet

Julie påbörjade en IVF-behandling och Travis såg till att hans sperma frystes in innan han började genomgå en strålbehandling. Olyckligtvis dog han i februari 2019 och fick aldrig uppleva ett liv som pappa.

– Han var så förväntansfull på möjligheten att bli pappa, det hade betytt så mycket att kunna få barn medan han var här så att han kunde vara en del av det.

Efter Travis död ville Julie fortsätta att bli gravid med hans sperma. Hon hade fem nedfrysta embryos kvar och hoppades att det skulle gå vägen den här gången.

– Jag satsade på att sätta in dubbla embryon, och i oktober 2019 fick jag ett positivt graviditetstest.

Travis Wilson och Julie Wilson

Travis diagnosticerades med dödlig cancer och hade inte långt kvar att leva. In i det sista försökte han och frun Julie Wilson skaffa barn, något som till slut hände – men efter hans död.

Facebook

”Hon är så lik sin pappa”

I maj förra året kom äntligen ett starkt ljus och lyste upp den mörka tillvaron som präglat Julies liv de senaste åren. Dottern Logan kom ut frisk och välmående. Äntligen hade Julie fått bli förälder.

– Efter smärtan och sorgen som kom av att förlora Travis, så är det obeskrivligt att 15 månaders senare ha en liten bit av honom i min famn igen.

Dottern är även mycket lik Travis.

– Travis hade verkligen älskat Logan. Jag ser honom i henne varje dag. Jag ser honom i hennes små leenden och uttryck. Det smälter mitt hjärta att hon är så lik sin pappa.

Julie Wilson och Logan

Logan föddes i maj 2020. Julie Wilson säger att hon är överlycklig att äntligen få bli mamma och hon ser mycket av Travis i dottern Logan. ”Jag ser honom i hennes små leenden och uttryck”, säger hon.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Cecile födde sitt eget barnbarn: ”Inte något vi förväntat oss”

LÄS OCKSÅ: Gifta Marco, 35, planerar gifta sig med sina två flickvänner

Foto: Facebook

Senaste nytt