extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Julia Wendells dna ska bevisa om hon är Madeleine McCann – då kommer svaret

23 mar, 2023 
Julia Wendell och Madeleine McCann.
21-åriga Julia Wendell påstår sig vara Madeleine McCann.
För att bevisa sin identitet har hon skickat in flera dna-tester som ska avslöja sanningen.
Då väntas resultatet komma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

3-årig flicka blir kidnappad av apa
3-årig flicka blir kidnappad av apa

Julia Wendell, 21, från Polen påstår sig vara Madeleine McCann, den 3-åriga flicka som försvann från familjens hotellrum i Praia da Luz i Portugal 2007.

I början på förra veckan kom beskedet att Julia Wendell skickat in flera dna-tester och ett genetiskt test som ska avslöja sanningen. Testerna har gjorts via släktforskningssajten 23andMe och har skickats till ett forensiskt labb för analys.

Nu meddelar Julia Wendells talesperson, mediumet Fia Johansson, att de hoppas få resultaten inom en snart framtid.

Men att de också inväntar svar angående Julias hälsa.

Fia Johansson om Julia Wendells dna-test: ”Kollar statusen varje dag”

Julia Wendell kommer ursprungligen från Polen, men befinner sig just nu i USA. Enligt henne själv och Fia Johansson har 21-åringen tvingats fly Polen efter att hon mottagit dödshot.

Annons

På plats i USA har hon genomfört dna-tester som ska slå fast hennes ursprung och om hon kan vara försvunna Madeleine McCann. Fia Johansson har tidigare sagt att om resultaten visar på att Julia har sina rötter i Storbritannien eller i området kring Storbritannien kommer arbetet att fortsätta.

– När dna-resultatet kommer, vilket jag väntar så mycket på och kollar statusen varje dag, så kommer vi att matcha det med Madeleine McCanns dna, berättar Fia Johansson för Daily Star.

– [Hon skulle också kunna matcha] någon annan där ute som letar efter sitt barn som försvunnit under samma tidpunkt, fortsätter Fia Johansson.

Julia Wendell hos läkaren.
Julia Wendell har skickat in tre dna-tester och ett genetiskt test för analys.

Enligt en källa nära familjen McCann och föräldrarna Kate och Gerry ska familjen vara positiva till dna-testningen. Dessa uppgifter har dock inte bekräftats.

Annons

Julia Wendell kan ha leukemi

I samband med att Julia Wendell genomförde dna-testerna kunde läkarna se att den unga kvinnans hälsa inte var i toppskick. Fia Johansson påstår att blodproverna var ”onormala” och att man nu misstänker att Julia Wendell lider av leukemi, en typ av blodcancer.

Julia Wendell ska även ha klagat på smärta och näsblod. Hon tror själv att hon kan ha blivit förgiftad genom medicin som hon tvingats ta under sin uppväxt, skriver Radar Online.

– Medicinen skulle kunna vara anledningen till alla biverkningar. Hon kan ha blivit förgiftad för att säkerställa att hon inte kommer ihåg någonting och håller tyst, säger Fia Johansson till tidningen.

Julia Wendell.
Julia Wendells polska föräldrar påstår att dottern ljuger och att hon slutat ta sin medicin.

I ett långt klipp på Instagram uppmanar Fia Johansson följarna att be för Julia. Hon berättade att de väntar resultaten ”vilken dag som helst nu”.

Annons

– Julia väntar på två svar just nu. Det ena är hennes dna-test. Det andra är om hennes hälsa. Båda är väldigt påfrestande, båda får henne att känna sig väldigt obekväm och sårbar, berättar Fia Johansson i klippet.

– Jag ber för att läkarna ska säga att allt ser bra ut i slutet av den här veckan och att det bara är något annat, säger hon.

FOTO: Instagram/TT

Annons