Jonah Falcon har världens största penis: "Brukade suga av mig själv”

Jonah Falcon

Jonah Falcon har världens största penis.
Den enorma storleken har gjort honom världsberömd – och han har haft sex med flera inom skådiseliten.
– Det var inte Meryl Streep, säger han.

Jonah Falcon, 51, kan stoltsera sig med världens största penis. Hans könsattribut upptäcktes på en nattklubb i New York och ryktet om att Jonah satt inne på en rejäl pjäs spred sig.

Karriären tog fart ordentligt och allt Jonah behövde var en rejäl och uppmärksammad bula i byxan för att landa en roll i HBO-dokumentären ”Private Dicks: Men Exposed documentary” 1999.

Med en längd på 34 centimeter i erigerat tillstånd, och en omkrets som beskrivs som lika stor, har den liknats vid en vinflaska och förhuden vid ett dörrhandtag.

Jonah Falcon

Jonah Falcon blev snabbt en växande stjärna när det uppdagades att han hade en penis på 34 centimeter i erigerat tillstånd.

John Chapple/REX

Jonah om för- och nackdelarna med en stor penis

Efter dokumentären blev Jonah Falcon mer eller mindre sin penis, på både gott och ont. Folk ville ligga med honom enbart för storleken. I en intervju med Men's Health tidigare i år sa han att ”vinflaskan” gett honom både för- och nackdelar.

– Det finns förutfattade meningar. Av någon anledning tror många, bara för jag har en penis på 34 centimeter, att jag är en dålig person, egoistisk, en porrstjärna, korkad, att jag är lättfotad. Jag är också sjukt trött på alla som vill att jag ska mäta den framför dem. Jag har gjort det 10 000 gånger redan, nu får det vara nog! sa Jonah Falcon.

Fördelen är att han kan vandra runt planlöst med ett självförtroende som bara män med 34 centimeter kan göra. Nackdelen är att han måste ha specialbyxor så den inte hänger eller sticker ut.

– Jag har inte den osäkerheten, och är nog mer öppensinnad eftersom jag inte försöker hävda mig själv hela tiden. Jag behöver ingen snygg bil, jag behöver ingen pistol, jag bär gärna en mask, och så vidare, eftersom jag inte behöver bevisa min maskulinitet till alla andra. Jag kan bära enbart rosa, för helvete!

Jonah Falcon

Jonah Falcon påstår att han mätt sin penis över 10 000 gånger och säger att ”nu får det vara nog”.

John Chapple/REX

Därför vägrar Jonah att göra porr: ”Kan inte”

I en intervju med ”This Morning” delade Jonah Falcon med sig om sitt liv med en enorm penis till programledarna Holly Willoughby, 40, och Phillip Schofield, 59.

Där berättade han om kampen att hitta ett seriöst förhållande, att han fick reda på sin ovanliga penislängd när han var tio år och klasskamraterna började viska bakom hans rygg, att han använder tajta cykelshorts och tvingas vira penisen runt benet, att han blivit erbjuden porrfilmsroller men tackat nej.

– Jag kan inte prestera inför andra, jag har inget emot att skryta, men att göra det framför andra gör jag inte, sa han i programmet, enligt Huffington Post.

Philip Schofield, Holly Willoughby och Jonah Falcon.

Philip Schofield, Holly Willoughby och Jonah Falcon i ”This Morning”. Det är oklart vad programledaren Philip Schofield gör.

Steve Meddle/REX
Jonah Falcon

Jonah Falcon, 51, pratar om sin penis.

Steve Meddle/REX
Jonah Falcon

Jonah Falcon, 51, har tagit diskussionen ett steg längre men pratar fortfarande om sin penis.

Steve Meddle/REX

Jonahs avslöjande om sexnätterna med skådiseliten

Intresset för Jonah Falcons har delats av många. Flera skådespelare, både oscarsvinnare och oscarsnominerade, har haft sex med den gigantiska pjäsen. Det sa Jonah i en intervju med The Sun 2019.

Han vägrade dock att nämna några namn.

– Jag kan inte ens säga om det är män eller kvinnor, det är en väldigt begränsad lista och jag vill inte begränsa den ytterligare. Det var inte Meryl Streep, men vi lämnar det där.

I intervjun med Men's Health avslöjade Jonah Falcon att ryktet om att han tidigt i livet började utföra oralsex på sig själv var sant.

– Från att jag var tio till arton år brukade jag suga av mig själv. Men det kan jag inte göra längre på grund av ryggsmärtor.

Jonah Falcon

Jonah Falcon i cykelbyxor.

John Chapple/REX

LÄS OCKSÅ: Läkarna i chock efter mannens penisskada – aldrig sett något liknande

LÄS OCKSÅ: Kärleken mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, består – intima detaljen

Foto: John Chapple/REX, Steve Meddle/REX

SENASTE NYTT!