Jasmine hittade sitt livs kärlek i hemlöse mannen: ”Föll pladask”

Jasmine Grogan och Macauley Murchie

Jasmine skulle gå och shoppa.
Då hittade hon sitt livs kärlek.
”Tror att allt händer av en anledning”, skriver hon.
0:36

Efter reklamen: Udda paret trotsade hatarna – gör nu succé på sociala medier

(0:36)

Alla kärlekshistorier är unika. Men vissa är mer unika än andra. Jasmine Grogan träffade sin drömman utanför ett supermarket efter en jobbig shoppingrunda.

Mannen var hemlös. När Jasmine Grogan erbjöd honom pengar så ville han inte ha dem. Det blev starten på något djupare och slutade med att mannen i stället erbjöd sig att hjälpa henne med shoppingväskorna till bilen.

”Jag frågade sen om han ville käka någonstans. Han skämdes, men sa ja och vi gick för att äta en bit mat. Vi hade ett långt snack om hans liv. Det slutade med att jag gick och köpte honom en telefon så vi kunde fortsätta ha kontakt, för jag visste att det något speciellt med honom”, skriver Jasmine Grogan i ett klipp på Tiktok, enligt Daily Star.

Macauley Murchie och Jasmine Grogan

Jasmine Grogan träffade hemlöse Macauley Murchie utanför ett supermarket.

Mammans ofattbara upptäckt – smset i pojkvännens telefon

”Stannade bra mycket längre än en natt”

Något speciellt var det sannerligen. Den hemlöse mannen, som hette Macauley Murchie, hade fångat Jasmine Grogans hjärta. Hon kunde inte sluta tänka på mannen utanför supermarket.

De började skicka meddelanden till varandra. Meddelandena blev snabbt mer flirtiga. Det ledde till ett nytt restaurangbesök, som slutade med att Macauley följde med Jasmine hem.

”Jag gav honom lite nya kläder och sa att han kunde stanna över natten, men han stannade bra mycket längre än en natt. Vi föll pladask för varandra. Jag visste att han var den rätta. Han var så snäll”, skriver Jasmine.

Macauley Murchie

Macauley Murchie rakade av sig skägget och skaffade nya tänder.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gifte sig och skaffade barn

De gick på flera dejter. Allt gick som på räls. Macauley Murchie klippte av sig det långa skägget han odlat som hemlös, skaffade nya tänder och landade ett jobb.

Sen tog han mod till sig och friade till Jasmine. Hon sa ”ja” och paret är i dag lyckligt gifta och har två barn tillsammans.

”Vi är så glada att våra vägar korsades. Jag tror att allt händer av en anledning. Han gjorde mitt liv så mycket bättre och jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom nu”, skriver Jasmine.

Macauley Murchie och Jasmine Grogan med sina två barn

Macauley Murchie och Jasmine Grogan med sina två barn.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: Hennes pojkvän var otrogen med styvsystern

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen bryter tystnaden om hatet efter inslaget

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!