Iris, 81, svåra äktenskapskris med 45 år yngre kärleken Mohamed, 36

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones, 81, får inte träffa kärleken Mohamed Ahmed Ibriham, 36, på grund av pandemin.
Nu är hon orolig att tiden ska rinna ut.
– Jag skulle kunna ligga död på golvet i morgon, säger Iris Jones.

Äktenskapet är på väg att gå i kras. Iris Jones, 81, lever åtskild från sin Mohamed Ahmed Ibriham, 36, efter att coronapandemin lamslagit världen.

Den 45 år äldre kvinnan är orolig att hon aldrig kommer att få se maken igen. Hon befarar att hon kommer vara död innan restriktionerna har lättat och Mohammed återigen är i hennes armar.

– Jag lever åtskild från någon som jag älskar. Det är så tufft. Jag har ju inte åldern på min sida heller. Jag skulle kunna ligga död på golvet i morgon. Varje dag är en välsignelse, säger hon till tidningen Metro.

Mohamed Ahmed Ibriham och Iris Jones

Mohamed Ahmed Ibriham träffades på Facebook och gifte sig i Egypten. Bilden togs när tiderna var bättre.

Youtube

Iris Jones sorg: ”Jag bara gråter hela tiden”

Utan Mohamed fattas en stor, stabil och trygg pusselbit i Iris liv. Hon är arg, arg på myndigheter som försvårar Mohameds visumprocess så till den grad att han inte kan ta sig från Egypten och in i Storbritannien igen.

Iris, 80, om vilda sexlivet med 45 år yngre maken

På grund av hög ålder och krämpor är det svårt, nästintill omöjligt, för Iris att besöka Mohamed i Egypten. Det varma klimatet är helt enkelt inte bra för hennes hälsa.

– Det finns dagar då jag mår okej och andra dagar som jag bara gråter hela tiden, säger Iris.

Mohamed Ahmed Ibriham och Iris Jones

Mohamed Ahmed Ibriham och Iris Jones rider kamel. Bilden togs innan Iris inte kunde åka till Egypten på grund av hälsoskäl.

Youtube

Iris tar hjälp av läkare för att få hem Mohamed

Mohameds frånvaro gör också att Iris tvingas brottas med en fruktansvärd huvudvärk. Hon uppges även ha stressymtom.

Flertalet gånger ska hon ha legat på Mohamed med att försöka skynda på visumprocessen genom att kontakta sin advokat. Uppenbarligen har han misslyckats med uppgiften och Iris undrar vad det kan bero på.

– Jag ska gå till läkaren och få ett brev som visar alla mina hälsoproblem och att jag behöver få tillbaka min make till Storbritannien. Jag hoppas att de tummar lite på reglerna och ser till så att han kommer hit för att ta hand om mig.

Iris Jones

Iris Jones, 81, är i sorg. Hon får inte träffa maken som är kvar i Egypten.

Youtube

Iris om sexlivet med 45 år yngre maken

Kärlekshistorien mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, har varit rejält omskriven. Hon har tidigare medverkat i det brittiska morgonprogrammet This morning och i detalj beskrivit sexlivet med 45 år yngre maken.

– Den första natten var rätt intensiv. Ingen hade varit nära mig på 35 år. Jag trodde att jag var oskuld igen, sa Iris Jones bland annat.

Sedan dess har hon fortsatt att beskriva den intima relationen. Bland annat har Iris följare på Facebook fått veta att hon älskar när han klipper hennes tånaglar, bär henne i trappor och visar stort tålamod när hon klagar på värmen.

Iris söner har hela tiden varit kritiska till relationen. Sonen Stephen har tagit det så hårt att han vägrar kalla Mohamed för ”svärfar”.

– När jag fick reda på hans ålder skapade det mycket friktion. Min bror accepterade det inte heller och jag var tveksam till allt på grund av den stora ålderskillnaden, har Stephen tidigare sagt till The Sun.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Mohamed Ahmed Ibriham och Iris Jones talar öppet om sexlivet. Här gör de det live från Kairo.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Kärleken mellan Iris, 81, och Mohamed, 36, består – intima detaljen

LÄS OCKSÅ: Männen fann kärleken i sexdockor: ”Älskar att bli torterad”

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!