Ilskan mot nyblivna mamman – tog hål i 2-dagar gamla dotterns öron

Lara

Bara två dagar gammal piercade Laras dotter öronen.
Nu får hon hård kritik.
”Det är hennes kropp”, skriver en person.
0:33

Efter reklamen: Hör sina föräldrar för första gången efter lyckade operationen

(0:33)

Slå på ljud

Många tycker att det fint med glittrande örhängen. Några väljer till och med att ta hål i sina barns öron när de är väldigt små. Proceduren brukar gå snabbt och den plötsliga känslan av smärta lägger sig ofta på kort tid.

Nyblivna mamman Lara har nu blivit viral på Tiktok. I ett klipp visar hon upp sin två dagar gamla dotter som, förutom att ha ovanligt mycket hår, redan hunnit få sina öron piercade.

Hårda kritiken: ”Det är hennes kropp”

I kommentarsfältet rasar flera följare och undrar varför Lara inte kunde vänta innan dottern själv fick bestämma om hon ville ha hål i öronen.

”Jag tycker inte du ska pierca ditt barn om de nu inte själva säger att de vill ha örhängen”, skriver en person enligt The Sun.

”Som mamma är jag emot örhängen. Det är hennes kropp och hon borde få bestämma det där själv, men ditt barn är väldigt fint”, skriver en annan person.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mammans svar inför alla

Lara har själv kommenterat klippet. Hon skriver att allt gick hur bra som helst och att det var läkarna på sjukhuset som gjorde hålen strax efter födseln.

”När de är 2-3 dagar gamla så känner de inte smärta på samma sätt som en ettåring eller tvååring! skriver hon.

Hon skriver vidare att barnets öronsnibbar är så mjuka och att dottern inte ens reagerade när hålen togs. Även om hon fått mycket kritik, är det även många som hyllar mammans beslut.

”Jag förstår faktiskt inte varför alla har såna problem med örhängen...” skriver en person.

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!