Hovdamens intima avslöjande om Meghan och Harry: ”Slutar i tårar”

Lady Susan Hussey avslöjar intima detaljer om prinsparet.

Foto: TT
Hovdamen avslöjar intima detaljer om prinsparet Harry och Meghan.
Enligt lady Susan Hussey, som arbetat för drottningen i 60 år, kommer förhållandet sluta i katastrof.
– Allt kommer att sluta i tårar, kom ihåg mina ord, säger hon enligt Expressen.
Drottning Elizabeth kliver av tåget utan hjälp
0:25

Efter reklamen: Drottning Elizabeth kliver av tåget utan hjälp

(0:25)

Slå på ljud

Hovdamen lady Susan Hussey, 83 har arbetat för drottning Elizabeth, 96, sedan 1960. Hon tillhör en högadlig släkt och är nära kungafamiljen. Hon är utöver sin yrkesroll, även prins Williams gudmor. Nu ger 83-åringen sin syn på prinsparet Harry och Meghan – och hennes uttalanden har gett svallvågor i brittisk press.

Enligt den nyutkomna boken Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors ska lady Susan Hussey varit starkt kritisk till parets relation. Under en lunch, endast någon månad före prinsparets bröllop, som hölls 2018, ska hon ha sagt:

– Allt kommer att sluta i tårar, kom ihåg mina ord, sa lady Susan Hussey

Prinsparets svajiga relation till Buckingham Palace

Brittisk press har länge rapporterat att relationen mellan paret Harry och Meghan och det brittiska hovet varit minst sagt svajig. Ett exempel som lyfts är hur Meghan inte ville lägga sig för hovets ideal.

Lady Susan Hussey ingick bland annat i det team som skulle hjälpa den amerikanska skådespelaren att anpassa sig till det brittiska hovet. 83-åringen ska erbjudit Meghan råd och stöd om hur det kungliga livet fungerade.

Men Meghan ska ha tackat nej till lady Susan Husseys erbjudande. Enligt boken ville inte Meghan låta det brittiska hovet forma henne. Något som inte uppskattades av Buckingham Palace.

”Gudskelov att Meghan inte kommer”

I boken skriver författaren Tom Bower att drottningen Elizabeth till och med var lättad att Meghan inte var med på prins Philips begravning

– Gudskelov att Meghan inte kommer, ska drottningen ha sagt till sina förtrogna medhjälpare, med klar röst enligt boken.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN