Här påstår läkaren att vaccinet ger dig superkrafter

Försöker visa att vaccinet gör dig magnetisk.

Trött på att skeden ständigt fastnar i munnen? Eller att bilnyckeln vägrar lämna handen?
Då kanske du lider av samma påhittade sjukdom som läkaren Sheri Tenpenny.
Hon påstår nämligen att corona- vaccinet har gjort henne magnetisk – men när hon skulle visa upp sina nyfunna krafter tappar hon det helt.

Att tro att man lever i en superhjältefilm, likt Marvels superskurk Magneto i filmerna om X-men är inte alltid lätt. Speciellt inte om man frågar den amerikanska läkaren Sheri Tenpenny. Hon tror nämligen vaccinet mot covid-19 gör en magnetiskt. Men när det skulle visas upp fastnade inte budskapet helt.

Under tisdagen i delstatshuset i Ohio gick hon upp vid talarbåset för att bevisa sin sak. Hon var kallad som expertvittne för att påvisa riskerna med vaccinet. Tyvärr var varken internet, eller en annan naturkraften, gravitationen, på hennes sida denna dag.

Påstår att vaccinet gör folk magnetiska

Hånen började hagla in på sociala medier efter hennes uppträdande. För vid talarbåset stod Sheri Tenpenny fast vid sin sak. Personer som tar vaccinet blir magnetiska, påstod hon självsäkert.

– Jag är säker på att ni har sett bilderna på internet där människor som har fått sprutan nu är magnetiserade, sa hon till åhörarna i delstatens demokratiska hjärta, där alla sorgligt nog får säga sin sak.

Sheri Tenpenny påstår att vaccinet gör dig magnetsik.

Foto: Mikael Fritzon/TT
Exklusivt
SJUKASTE Pandemi-hjältinnan Katarinas, 50, miljonvinst

Vaccinet har delats ut till cirka 2,2 miljarder människor världen över. Att bli en superhjälte har inte varit en rapporterad bieffekt, trots mångas önskningar.

– Men de kan sätta fast en nyckel på pannan! Och den sitter fast. De kan lägga skedar och gafflar över hela kroppen och de sitter fast. Det måste finnas metallbitar i vaccinet, proklamerade Sheri Tenpenny i salen. En uppgift som flertalet gånger har blivit granskad – och underkänd för att helt enkelt inte stämma.

Inga vaccin i Europa eller Nordamerika innehåller metallbitar

Enligt all medicinsk forskning finns det inga metalliska bitar i vaccinet. Hur metallen skulle göra en person magnetiskt är inte helt klarlagt, men det hindrar inte personer som anti-vaccinpersoner som Sheri Tenpenny att slänga ur sig den felaktiga uppgiften.

Hon påstår dessutom att det skulle finnas en slags koppling mellan 5G-master och vaccin. Syftet till varför någon skulle vilja kontrollera vaccin via telefonmaster verkar även för Sheri Tenpenny en smula oklart. Men läkaren och hennes kumpaner håller på att undersöka den spännande uppgiften.Amerikanska smittskyddsmyndigheten CDC har fått gå ut i ett pressmeddelande och klargöra att vaccinet inte gör en magnetiskt. På deras hemsida skriver de ”COVID-19-vacciner innehåller inga ingredienser som kan producera ett elektromagnetiskt fält på injektionsstället.” Myndigheten tillade att den typiska dosen inte är tillräckligt stor för att innehålla en magnet, samt att en magnet som passar i en nål inte skulle vara tillräckligt kraftfull för att hålla fast något alls.

Corona-vaccinet innehåller inga spår av metaller, enligt en uppsjö av källor.

Foto: Mikael Fritzon/TT


FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

Försökte bevisa sin sak – men naturlagarna satte stopp

Läkaren Tenpenny var inte den enda som ställde sig vid talarbåset i Ohios delstatshus. Den registrerade sjuksköterskan Joanna Overholt försökte visa sina av vaccin-givna magnetiska superkrafter för åhörarna.

Samtidigt som hon fäster en mindre nyckel på hennes bröstkorg berättar hon om de magnetiska effekterna. Men innan hon hinner avsluta sitt anförande innan den den lilla nyckeln ramlar av. Så hon fäster den vid halsen istället, men tyvärr började jordens magnetfält, gravitationen, verka även där, rapporterar Columbus Dispatch.


– Tyvärr är internet fyllt meed felaktig information, säger Bruce Vanderhoff, smittskyddsläkare för delstaten Ohio, på en presskonferens om vaccinvisshet på måndag.

– Eftersom falsk information sprids kan det orsaka att allt för många människor är orimligt oroliga över COVID-19-vaccinet, tillade smittskyddsläkaren.

LÄS OCKSÅ: Rekordmamma födde tio barn samtidigt (?) – trodde hon väntade åtta

LÄS OCKSÅ: Paret fick 20 barn (!) på ETT år – nu vill de ha 100

Foto: Johan Nilsson/TT, Georgina Mascolo, OHIO Channel