Hannah delar intima filmer – med sin mamma Susan: ”Incest”

31 maj, 2023 
28-åriga Hannah och 63-åriga mamman Susan delar intima bilder ihop.
Susan, 63, och Hannah, 28, är mamma och dotter.
Nu säljer de intima bilder och filmer på sig själva – tillsammans.
– Jag håller inte med alla som säger att det är incest, säger Hannah.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Susan tappar sina löständer på träningsmaskinen
Susan tappar sina löständer på träningsmaskinen

28-åriga Hannah från Kalifornien, USA, hade redan jobbat som modell sedan 18 års ålder och gjort flera bikinifotograferingar, samtidigt som hon studerade till sjuksköterska.

Men när hon fick nys om den omtalade plattformen OnlyFans började hon fördjupa sig i sajten där både privatpersoner och kändisar tjänar pengar på att lägga upp bilder och filmer. Mycket av materialet på OnlyFans är avklädda bilder och porr och den som vill se materialet måste betala en summa varje månad.

– Jag lärde mig hur man blir framgångsrik. Jag satt timme efter timme, dag efter dag, och till slut lärde jag mig allt, säger Hannah till Daily Star.

Hannah frågade sin mamma Susan om hon ville ställa upp.

Laddar upp avklädda bilder

Sedan frågade hon sin 63-åriga mamma Susan.

– Min dotter är en sann entreprenör, hon jobbade så hårt och ville ha hjälp eftersom hon fick idén om ”mamma-dotter-grejen” som ingen annan någonsin hade gjort, berättar Susan.

Annons

Nu laddar de upp avklädda bilder tillsammans.

Båda betonar att de aldrig skulle kunna göra något sexuellt ihop, att de alltid avböjer sådana erbjudanden, och att de som mest har visat sig topless tillsammans.

– Vi visar bara väldigt sexiga videor och bilder och älskar hur de tas emot. Det är en fantastisk känsla att vara sin egen chef och samtidigt kunna producera en fantastisk produkt som andra är intresserade av, säger Hannah.

Mamman och dottern menar att de lägger upp ”sexiga” bilder och filmer, men att de aldrig skulle göra något sexuellt ihop.

Möts av hat och kritik

De vill inte avslöjar exakt vad de tjänar, men säger åtminstone att de aldrig mer behöver oroa sig för det ekonomiska och att de har råd att leva ett liv i lyx.

Däremot har mamman och dottern tvingats möta mängder av hat och kritik.

Kommentarer om incest är vardagsmat för duon.

Annons

– Om någon tycker att det vi gör är olämpligt behöver de inte komma till vår sida. Världen är fylld av människor som hittar alla möjliga anledningar till att klandra andra. Men mitt motto är alltid densamma: lev och låt andra leva, säger mamma Susan.

FOTO: INSTAGRAM/TWITTER

Annons