Hannah, 24, tvingades akut till sjukhus – fruktansvärda upptäckten

Hannah Catton med familj

Hannah Catton, 24, visste att något var fel och sökte vård upprepade gånger.
Men ingen lyssnade – och i oktober kollapsade hon plötsligt.
Då gjorde läkarna en fruktansvärd upptäckt.
0:23

Efter reklamen: Trapets-tricket håller på att sluta riktigt illa

(0:23)

Hannah Catton, 24, hade flyttat från England till Australien för att starta ett nytt och eget liv, ett liv där hon själv kunde sätta taktpinnen och pröva vingarna i det exotiska klimatet. Som nybliven veterinär såg hon egentligen inga hinder i ett land fyllt av djur i behov av vård.

Men det blev inte alls så harmoniskt som Hannah Cotton hade tänkt sig och hon började snabbt oroa sig för sin egen hälsa. Ständig trötthet varvades med uppblåst mage, urinvägsinfektion och ständig smärta.

Läkarna sa att det förmodligen berodde på stress och hon gick på åtskilliga antibiotikakurer. Hon uppmanades även att gå ned i vikt för att bli kvitt tröttheten och den uppblåsta magen.

Hannah Catton

Hannah Catton, 24, sökte vård för sina besvär för redan två år sedan. Läkarna viftade bort hennes oro och gav henne åtskilliga antibiotikakurer.

Hannah Catton / SWNS

Fruktansvärda upptäckten: ”Så fruktansvärt arg”

I oktober förra året tog allt en dramatisk vändning. Under en ridtur kollapsade Hannah och hon fick föras akut till sjukhus. Läkarna kunde senare konstatera att hon hade en 20 centimeter stor tumör i äggstockarna.

– Jag var så fruktansvärt arg. I över två år hade jag lidit av återkommande urinvägsinfektioner och fått så mycket antibiotika kastat på mig för att fixa problemen, säger Hannah Cotton till Daily Mail och fortsätter:

– I mer än ett år har jag gått till olika läkare och försökt hitta någon som är villig att lyssna när jag berättar om mina oregelbundna menstruationer och att något är fel.

Hannah Catton

Hannah Catton har opererat bort den 20 centimeter stora tumören. Nu har hon påbörjat cellgiftsbehandling. Enligt läkarna ser prognosen bra ut.

Hannah Catton / SWNS

Familjen kvar i England: ”Jobbigt för oss alla”

Hannah genomgick en akutoperation och läkarna kunde få ut den 20 centimeter stora tumören. Hon har nu påbörjat en cellgiftsbehandlingen och enligt läkarna ser prognosen bra ut.

Hemma i England har Hannah Cottons familj fått försöka vara ett stöd till dottern på distans. Coronapandemin har inte gjort det möjligt för dem att komma till Melbourne, där Hannah bor med pojkvännen Kyall.

– Senaste gången jag såg mina föräldrar och min bror var när jag sa adjö till dem på flygplatsen när jag skulle flyga till Australien. Det var nästan tre år sedan nu och det har varit så fruktansvärt jobbigt för oss alla.

Hannah Catton med familj

Hannah Catton har inte kunnat träffa sin familj på tre år.

Hannah Catton / SWNS

LÄS OCKSÅ: Marie förlorade sönerna och deras pappa i samma sjukdom

LÄS OCKSÅ: Mamman och pojkvännen misstänks mördat Kaylee-Jayde

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!