Hannah, 23, visste inte att hon var gravid – 50 minuter efter kom barnet

50 minuter efter att Hannah fick reda på att hon var gravid kom hennes lilla dotter.

23-åriga Hannah Violet fick en riktigt intensiv dag.
Först fick hon reda på att hon var gravid – och bara 50 minuter efter började hennes förlossning.
– Jag sa till mig själv att det inte fanns en chans att jag var gravid, jag gick ju på p-piller, säger mamman enligt The Sun.

Den unga mamman Hannah Violet, 23, har blivit viral på videoplattformen TikTok. Anledningen är den unga mammans dramatiska förlossningshistoria.

TikTok lägger den 23-åriga ut regelbundna uppdateringar om hennes nya liv som mamma. I flera av hennes klipp berättar hon om det dramatiska händelseförloppet när hon plötsligt skulle föda – utan att veta om att hon var gravid.

Gick på p-piller – trodde inte ens det var möjligt

Innan bomben slog ner i Hannahs liv levde som en vanlig 23-åring. Hon hade sin vanliga klädstorlek och gick på p-piller.

Hannah trodde verkligen inte att det fanns en chans i världen att hon var gravid.

”Jag sa till mig själv att det inte fanns chans att jag var gravid, jag gick ju på piller”, säger den 23-åriga mamman.

Foto: TIKTOK

– Jag sa till mig själv att det inte fanns chans att jag var gravid, jag gick ju på p-piller, säger mamman enligt The Sun.

– Men jag visste ju inte heller att jag skulle föda förrän 50 minuter efter att jag fick reda på att jag var gravid.

”Jag fick reda på det i vecka 34”

När den unga mamman berättade om sin dramatiska förlossning på TikTok var det många av hennes följare som kände igen sig.

”Samma för mig! Men jag upptäckte det i vecka 27 och jag hade samma preventivmedel”, skriver en person.

En annan har en likande historia – och har nu en sjuårig dotter.

”Jag fick reda på det i vecka 34 och jag hade också p-piller! Min dotter kommer fylla sju år i maj”, skriver personen.

I ett av TikTok-klippen berättar Hannah än mer intimt om den dramatiska dagen. Hannah hade då ingen aning om att hon var gravid – när hon en dag plötsligt vaknande upp med kraftiga smärtor i mage och rygg.

Mammas chock – övergivna barnet var sonens biologiska syster

Hannah fördes fort till sjukhus eftersom hennes smärtor var såpass starka. Först trodde läkarna att hennes blindtarm hade spruckit. Men snart insåg de att hon var gravid – då hennes vatten gick.

”Pappa hittade mig på toaletten”

23-åriga Hannah hade under hela graviditeten gått på p-piller, så att vara gravid fanns inte med i hennes beräkningar över vad som kunde var fel. Hon trodde helt enkelt hon var förstoppad, berättar hon i ett TikTok-klipp.

– Min pappa hittade mig på toaletten och bad mamma ringa larmcentralen. De kallade dit en ambulans eftersom de trodde blindtarmen hade gått sönder, berättar Hannah.

– Men larmcentralen ringde tillbaka och sa att de inte hade några ambulanser i närheten. Så min pappa körde mig till akuten.

”Min pappa hittade mig på toaletten och bad mamma ringa larmcentralen. De kallade dit en ambulans eftersom de trodde blindtarmen hade gått sönder”, berättar 23-åriga Hannah.

Foto: TIKTOK

– När vi kom till sjukhuset ville de ta blodprov. Men jag hade sådan smärta att de inte kunde ta prover, för jag rörde mig för mycket. Tillslut gick mitt vatten och de berättade för mig att jag höll på att föda, säger Hannah.

Jenny, 36, väntade fyrlingar – plötsliga chockbeskedet efter födseln

”50 minuter efter kom min lilla flicka”

Läkarna berättade för Hannahs oroliga mamma och pappa att de höll på att bli morföräldrar. Sjukhuset kallade till sig en barnmorska från ett närliggande sjukhus. Förlossningen var så långt gången att Hannah inte kunde flyttas.

– 50 minuter efter kom min lilla flicka, säger Hannah.

I dag lever Hannah, 23, med en treåring hemma hos sina föräldrar. Förlossningen gick – trots dramatiken – gick bra och Hannahs dotter är frisk.

LÄS OCKSÅ: Avslöjar: Min pojkvän var otrogen med mamma under min förlossning

LÄS OCKSÅ: Mamma tog med sin 13-årige lillebror in på förlossningen – får kritik

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!