Avslöjar: Min pojkvän var otrogen med mamma under min förlossning

Avslöjar: Min pojkvän var otrogen med mamma under min förlossning

En mamma hävdar att hennes kvinnotjusande pojkvän låg med hennes mamma – medan hon höll på att föda barn.
– Han brukade gråtandes be om förlåt. Och jag godtog hans ursäkt varje gång, berättar Alyssa Mae.
32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid
Slå på ljud

Tvåbarnsmamman Alyssa Mae, 21, lämnades helt förstörd, efter vad hon påstår var en otrohetsaffär mellan hennes pojkvän och hennes 40-åriga mamma, skriver The Sun.

Men otrohetsaffären var inte nog där. För att strö än mer salt i såren, berättar den 21-åriga mamman, att hennes dåvarande pojkvän låg med hennes mamma – när Alyssa höll på att föda deras gemensamma son, Flynn, som i dag är 3 år gammal.

Alyssa Mae, som är från Leamington Spa, England, har sedan hon berättade om sin historia blivit viral på videoplattformen TikTok.

I början av förhållandet var pojkvännen fantastisk, berättar Alyssa Mae. ”I början av vårat förhållande var han otrolig. Han var romantisk och vi kunde knappt vara ifrån varandra”.

Han var väldigt romantisk – hon var chanslös för hans charm

På endast ett par dagar har hennes historia setts av över 12 miljoner tittare världen över. Till vardags arbetar 21-åringen som kassörska på en lokal matbutik.

I sin TikTok-video berättar Alyssa Mae att relationen med pojkvännen var till en början helt fantastisk. Han var väldigt romantisk – och hon stod helt chanslös inför hans charm.

– I början av vårat förhållande var han otrolig. Han var romantisk och vi kunde knappt vara ifrån varandra.

– Men han skulle snart bli mörk. Han började vara otrogen. Flera gånger. Men jag höll god mig , förlät honom och trodde han skulle kunna förändras.

– Han brukade gråtandes be om förlåt. Och jag godtog hans ursäkt varje gång, säger Alyssa Mae i videon på TikTok.

Svarade inte i telefon under förlossningen

Men tillslut höll inte ursäkterna – eller några stora hundögon – längre. För tre år sedan skulle Alyssa Mae föda, efter varit gravid med sin pojkvän.

– Det var i februari, 2018. Jag åkte akut in till sjukhuset med kraftiga sammandragningar. Jag ringde och ringde honom. Men han svarade aldrig. Tillslut svarade han, efter en lång tid och många samtal.

– När jag väl fick tag i honom, så kunde han inte komma till sjukhuset. Han var visst upptagen med något, sa han till mig över telefonen. Han kom först efter att barnet hade fötts, på kvällen. Han besökte då mig och barnet, allt var som vanligt.

– Jag hade inte ännu upptäckt något. Efter förlossningen åkte vi hem och levde som vanligt.

– Det skulle dröja hela två år innan jag fick reda på varför han inte dök upp till min förlossning. Det var mina grannar som berättade för mig. De hade satt upp videoövervakning, där min ytterdörr var syntes. På videon såg man hur min mamma kom och gick hela tiden ur mitt hem, speciellt när jag inte var hemma.

– Det hela gjorde mig misstänksam. Sen hittade jag meddelanden mellan min mamma och pojkvän. De hade varit ute på flera dejter, samt skickat nakenbilder till varandra. En av deras träffar var när jag födde mitt barn.

Pojkvännen hade varit otrogen med hennes mamma, påstår hon i TikTok-videon. ”Jag konfronterade honom med bilderna och meddelandena. Han erkände allting på en gång.”

”Han erkände allting på en gång”

– Jag konfronterade honom med bilderna och meddelandena. Han erkände allting på en gång.

– Jag kände mig helt vilsen och hade världens mest brustna hjärta.

När Alyssa Mae fick reda på händelsen klippte hon banden – till både sin pojkvän och mamma. Hon berättade sen hela sin historia på tikTok.

– Så fort jag upptäckte otrohetsaffären packade jag ihop alla mina tillhörigheter och lämnade honom.

– Nu i efterhand är det bästa beslutet jag någonsin gjort i mitt liv. Jag skar dessutom av alla kontakter med min mamma, berättar 22-åringen på TikTok.

Alyssa Mae är nu återigen gravid – men denna gång väldigt lycklig. Hon väntar sitt tredje barn 2022. Hon berättade sin historia på TikTOk för att hjälpa andra i snarlika situationer, menar hon.

Mamman: Alyssa är en manipulativ lögnerska

– Mitt råd till alla som varit med något liknande är att aldrig ta tillbaka dem, hur mycket de än bönar och ber. Sätt alltid dig själv i första rummet.

Nyhetsbyrån Caters News har intervjuat 21-åringens mamma, Hon hävdar att hela historien är lögn.

– Jag visste inte om TikTok-videon. Men jag har tagit bort Alyssa från mitt liv, trots att jag är hennes biologiska mamma. Hon är en manipulativ lögnerska. Allt hon säger är lögn, säger mamman till Carter News.

Pojkvännen har inte velat kommentera händelsen, enligt Carter News.

LÄS OCKSÅ: Ivanka Trump köper lyxvilla med maken Jared Kushner

LÄS OCKSÅ: Svennis jagad av brittisk press och fejk-shejk efter otrohetsskandal

Foto: TIKTOK

FRÅN FÖRSTASIDAN