fascinerande liv

Han gick ner över 270 kilo – nu ber tjejer om att få dejta honom

Casey King innan han gick ner i vikt.

FOTO: Instagram
Överviktiga Casey King, 38, gick ner över 270 kilo.
Han gick ifrån att inte kunna torka sig själv i baken till att tjejer står på kö för att dejta honom.
Nu berättar 38-åringen om hur viktnedgången förändrat hans kärleksliv.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds
0:41

Efter reklamen: 1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds

(0:41)

Slå på ljud

Casey King, 38, var en gång i tiden så tjock att han inte fick plats i duschen. Han kunde inte torka sig själv efter ett toabesök och gick ofta naken då kläder i hans storlek inte fanns att få tag på.

Idag ser Casey helt annorlunda ut. Efter att ha medverkat i de amerikanska realityshowerna Family By the Ton och My 3000lb Family gick han ner över 270 kilo i vikt och idag är han som en annan person.

Nu berättar han för Daily Star att det finns många positiva sidor till hans nya livsstil – bland annat att tjejer vill ligga med honom.

– Kvinnor, sex, relationer, dejtande, äktenskap – det var icke-existerande faktorer när jag var så stor. Jag tänkte aldrig på det och trodde aldrig att det skulle hända, avslöjar Casey.

Casey om komplimangerna: ”Jag vill gråta”

På bara fyra år har Casey King rasat i vikt och gått från nästintill rörelsehindrad till att ha ett aktivt liv – och ett aktivt dejting liv. För Daily Star erkänner han att hans sexliv var obefintligt innan viktnedgången.

– Det var bokstavligen talat som att det inte existerade. Det var som att göra en bakåtvolt eller att prata ett annat språk, säger Casey.

Casey King.

Casey King gick ner över 270 kilo.

FOTO: Instagram

Efter hans tv-medverkan har 38-åringen samlat på sig många följare på sociala medier. Hans Instagram och Youtube har växt sig stora och med det även hans beundrarbas. Enligt Casey strömmar komplimangerna in.

– Jag får meddelanden som sa ”Hej, du är söt”, ”Hej, du är rolig, du är väldigt söt nu”, berättar Casey och fortsätter:

– Mängden komplimanger som jag fått sedan tv-programmet, det är otroligt. Att bara få höra att man är attraktiv är så... fantastiskt! Jag vill gråta. Det är så fint. Mat är bra, men låt mig säga att dejtandet är underbart. Kvinnor är vackra, de luktar gott, det är kul att vara omkring dem.

Casey King med vänner.

Innan Caseys viktnedgång var hans kärleksliv obefintligt.

FOTO: Instagram

”De spelade i en annan liga”

Casey King beskriver det som att hela världen öppnades upp när han gick ner i vikt, men trots intresset från kvinnorna har han fortfarande inte haft en officiell flickvän.

– Jag har varit nära några gånger. Jag har typ haft långa förhållanden på superdistans några gånger, säger han och förklarar att han haft kontakt med tjejer från Portugal, Malaysia och Kanada.

Casey menar att det stora problemet är att han fortfarande lever kvar i en tjock mans kropp.

Casey King.

Casey tycker fortfarande att det är svårt att ta åt sig av komplimanger.

FOTO: Instagram

– Människorna jag pratade med, enligt mig så spelade de i en annan liga. De var så vackra och attraktiva, men de har mest troligt varit attraktiva och vackra hela sina liv, säger han och förklarar:

– Jag har bokstavligen bara fått höra under de senaste ett och ett halvt året att jag är snygg, söt, attraktiv.

Casey avslöjar att han fortfarande vaknar varje morgon och känner sig ful, vilket gör det svårt för honom att ta emot komplimangerna.

– Det tar några dagar av att folk säger att man är attraktiv innan man börjar tro på det och tänker ”Jasså, jag ser okej ut!”

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN