extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Frun väntade barn efter makens död – då kom oväntade beskedet

10 jul, 2023 
Frun väntade barn efter makens död – då kom oväntade beskedet
Courtney Hill och maken Brian levde ett helt vanligt familjeliv i den amerikanska förorten.
Men plötligt en dag raserades hela deras värld – helt oväntat dog maken i en trafikolycka.
En kort tid efter tragedin fick Courtney nästa chock. Hon var gravid.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kvinnan hinner inte till sjukhuset – tvingas föda på sin egen gräsmatta
Kvinnan hinner inte till sjukhuset – tvingas föda på sin egen gräsmatta

Courtney Hill och maken Brian levde ett helt vanligt familjeliv i den amerikanska förorten Green Oaks tillsammans med dottern Regan.

Brian hade arbetet som soldat i den amerikanska armén och han hade tjänstgjort i bland annat i Irak och Afghanistan. Varje gång han var i väg på uppdrag med armén var Courtney Hill hemma med dottern och oroade sig för om maken skulle komma hem eller inte.

Chocken efter familjetragedin

Men allt gick bra och Brian kom hem välbehållen. Efter en tid beslutade han sig för att säga upp sig från armén för att påbörja ett lugnt familjeliv. Då slog tragedin till.

En dag omkom Brian helt oväntat i en svår bilolycka. Courtney var i chock och sorgen var total. Hon hade förlorat sin älskade make och hennes dotter sin pappa.

Annons

Men kort där efter skulle Courtneys liv förändras totalt igen. När hon var i full färd med att förbereda inför begravningen upptäckt hon något. Hon var gravid igen.

Viskade till makens kista

Under begravningen bestämde hon sig för att ge sin döda make beskedet. Och hon viskade till kistan:

– Älskling, du ska bli pappa igen.

Men hos läkaren skulle Courtney Hill få nästa chockartade besked. På ultraljudet kunde man konstatera att det inte bara låg en bebis i magen, utan tre. Två pojkar och en flicka.

– Jag var helt mållös. Men jag var också överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian, har Courtney berättat för CBS Chicago.

Till slut födde hon en frisk liten flicka och en pojke. Tyvärr förlorade hon den andra sonen i mage. Men Courtney säger att Brian och sonen nu vakar tillsammans över familjen.

FOTO: Facebook

Annons